OBNOVITI CIKLIČNO POČELO SLEDEČ LETNIM ČASOM

Ciklična telepatska delavnica zimskega solsticija 2021

To je že sedma v nizu devetih telepatskih cikličnih delavnic v dvoletnem projektu LifeNet (2020-2022) za Obnovitev cikla letnih časov.

Torek, 21. decembra zjutraj ob 9.00, ponovitev v torek, 28. decembra zvečer ob 20.00

V kolikor še niste del skupine se lahko brezplačno prijavite na iveta.sugarkova@gmail.com nakar vam Iveta pošlje načrt delavnice v ustreznem jeziku, najdete ga tudi na spletni strani VITAAA,

Ciklična delavnica je telepatska. Sledi gibanju Sonca, kar pomeni, da vsakdo začne zjutraj ob 9h (oziroma ob 20.00) po lokalnem času.

Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.


UGLASITEV SKUPINE

Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.

PRVI DEL – okopaj se v izviru življenja

Zimski solsticij je točka obrata vodeč od temnega dela leta proti svetlemu. Potreben nam je trenutek obnove, preden se začnemo po spirali dvigati proti pomladnemu enakonočju.

 1. Pokliči Mati življenja in jo prosi, da te odvede k Izviru življenja, da bi lahko v izviru doživel/a prenavljajočo kopel.
 2. Bodi pozorna/pozoren na materin odgovor in na način, kako te vodi k izviru.
 3. Bodi odprt/a za način, kako se tvoja kopel zgodi in jo uživaj.
 4. Opazuj, kako kopel deluje na tvoje telo, na njegove razsežnosti in plasti.
 5. Zahvali se.

DRUGI DEL – podprimo avtonomijo elementarnega sveta

Elementarni svet narave je bil med dvema letoma kaosa, ki ga je povzročil program Covid-19, deloma iztrgan iz svojega avtonomnega prostora. Nekatere njegove skupine so postale del manipulirane energijske mase, kar pri elementarnih bitjih povzroča silno trpljenje. Moramo zbrati čim več teh odtujenih skupin in jih usmeriti na njihovo samostojno in zaščiteno raven existence.

 1. Ali poznate zgodbo Petra Pana in njegove magične piščali? Vsa bitja narave so mu sledila, ko je zaigral nanjo.
 2. Bodi Peter Pan! Sicer nimaš njegove piščali, lahko pa uporabiš svoj glas.
 3. Pri tem, ko ustvarjaš zvoke, se pomikaš skozi svet in zbiraš za sabo izgubljena elementarna bitja.
 4. Potem, ko si zbral/a skupino, jo vodi navzdol globlje v Zemljo. Tam lahko začnejo svoj proces ponovnega vključevanja v elementarni svet.
 5. Za tem se vrni na utelešeno raven in začni nov cikel petja tonov. Pojdi spet naokrog in zbiraj za sabo zgubljena elementarna bitja. Vodi jih v njihov samostojni svet v Zemlji.
 6. Ponovi vajo tolikokrat kot le moreš.

TRETJI DEL – omrežja upanja

Po svetu se širijo temne mreže sestavljene iz strahu, trpljenja milijonov, ekoloških nevarnosti… Moment zdravljenja lahko obudimo tako, da podpremo obstoj nekaterih omrežij, ki nihajo v naravi in pokrajini. Te delujejo tako, da prinašajo mir in zdravljenje. Da pa bi jim omogočili optimalne pogoje za njihovo delovanje, moramo najprej spodbuditi čiščenje onih temnih mrež.

 1. Pokliči jate mikroelementarnih bitij (Gajine iskre). Prosi jih da pospešijo svoje očiščevalno delo po planetu.
 2. Potem se posveti omrežju življenja spletenim med drevesi v tvojem okolju in po svetu. Glej da močno zaniha in da ne obstajajo prevelike luknje v omrežju dreves in gozdov. Naj niha in diha brez premora.
 3. Potem doživljaj medsebojno povezanost gora in gorovij sveta. Povezujejo se iz svojega notranjega jedra. Tako nastane še eno omrežje, ki s svojo močjo in lepoto vibrira znotraj današnjega močno kaotičnega človeškega sveta.
 4. Predstavljaj si, da reke, potoki, jezera in oceani prispevajo kaplje iz svojih vodnih teles, da nastane tekoče omrežje, ki se preliva skozi svet.
 5. Dodaj še druga omrežja povezav v naravi, ki jih želiš vključiti.
 6. Občuti, kako dobro je življenje sredi neštetih motečih dejavnikov zakoreninjeno v Zemlji.

Ponavljaj to vajo v naslednjih tednih in mesecih v svojem okolju tako pogosto kot to zmoreš, saj je celovitost življenja na Zemlji vedno bolj ogrožena.

ZAKLJUČEK – oblikuj ličen zaključni ritual

Pošlji Iveti svoje poročilo.