Društvo za sožitje človeka, narave in prostora VITAAA

OD SRCA POZDRAVLJENI NA NAŠI SPLETNI STRANI!

O nas

21. septembra 2021 smo praznovali 20. obletnico ustanovitve društva! Društvo smo ustanovili ob prehodu v tretje tisočletje zavedajoč se, da doba patriarhalne vladavine nad Zemljo in vsemi nami, njenimi prebivalci, razpada. Ob ustanovitvi smo se...
Preberite več "O nas"

ŠOLA USTVARJALNEGA SOBIVANJA Z ZEMLJO IN NJENIMI BITJI

RAZPIS V bližnji bodočnosti ne bo več mogoče bivati na Modrem planetu Zemlji brez da bi bil človek uglašen z njenim bistvom, različnimi razsežnostmi njenega prostora in bitji, ki pri neprestanem ustvarjanju in razvoju življenja...
Preberite več "ŠOLA USTVARJALNEGA SOBIVANJA Z ZEMLJO IN NJENIMI BITJI"

AKTUALNO

Na Krasu gori, gori po Evropi
Če se vprašam po vzrokih požarov na Krasu in drugod po Evropi vidim vzrok v tem, da ljudje množično ne sodelujejo s procesi Zemljine preobrazbe....
Preberite več "Na Krasu gori, gori po Evropi"
Creating Gaia Culture
Z veseljem vam sporočamo, da je bil z dovoljenjem Marka Pogačnika ustvarjen zvočni posnetek njegove knjige Creating Gaia Culture v angleščini.
Preberite več "Creating Gaia Culture"
Razstava Zasilni izhod
Vabljeni na obisk dopolnjene razstave Zasilni izhod, v okviru katere razstavlja tudi Marko Pogačnik.
Preberite več "Razstava Zasilni izhod"
Grimmove pravljice za odrasle otroke
Avtor: MARKO POGAČNIK Dragoceno staroselsko izročilo ne bi preživelo razumske ozkosti 19. stoletja, če ga brata Grimm ne bi predelala v pravljice za otroke. Na ta način je varno shranjeno v otroških sobah preživelo naslednji dve stoletji,...
Preberite več "Grimmove pravljice za odrasle otroke"
KONČATI VOJNO
Dopolnjena meditacija za Ukrajino - če mogoče jih izvajajte VSAK DAN dokler je to potrebno.
Preberite več "KONČATI VOJNO"
Dodatna meditacija za Ukrajino razširjena za celo Zemljo
Dodatna meditacija za Ukrajino razširjena za celo Zemljo Razvoj dogodkov v Ukrajini lahko vodi k uničenju Zemlje. Gaja kot Mati življenja ima v rezervi zasilni...
Preberite več "Dodatna meditacija za Ukrajino razširjena za celo Zemljo"
MIR UKRAJINI, MIR RUSIJI, MIR SVETU
Naše omrežje za življenje LifeNet predlaga telepatske imaginacije/vaje. Najbolje, da se izvajajo enkrat v času 24 ur vsak dan dokler nevarnost ne mine. Lahko vsakič izberete vajo, ki po vašem občutku odgovarja trenutku.
Preberite več "MIR UKRAJINI, MIR RUSIJI, MIR SVETU"

VITAAA

KNJIGE

Polet večnosti
Polet večnosti

Avtorica: TEA GOLOB

Zapisi v knjigi Polet večnosti so čarobne statve, besede v njej pa subtilna preja, s katero avtorica Tea Golob tke svoja krila. Z njimi leti v očem nevidne prostore zavesti Zemlje, kjer se iskrijo zamisli in ideje našega sveta.

Dih neskončnosti
Dih neskončnosti

Avtorica: TEA GOLOB

Knjiga je poetičen zapis vtisov, ki so nastali na podlagi geomantičnega pristopa v povezovanju s prostorom in bitji iz večrazsežnostnih ravni. Sestavljena je iz osmih pripovedi, ki orisujejo čarobnost izbranih lokacij in hkrati razodevajo osebno izkušnjo avtorice.


Od srca pozdravljeni na naši spletni strani!


Naša pozornost in naše ustvarjanje je posvečeno sanjam človeštva: najti ključ do harmonije med naravo, duhovno-energijskim organizmom Zemlje, človeško dejavnostjo na planetu in večnostjo božanskega vesolja. Zanima nas sodelovanje z rastlinami, živalmi, elementarnimi bitji (ki jih razumemo kot zavest narave), angelsko zavestjo (ki jo razumemo kot zavest in ljubezen vesolja) in seveda z vami, soljudmi.

Pri tem nismo toliko filozofsko kot smo praktično naravnani. Verjamemo, da je sožitje med vsemi temi svetovi moč najti v pokrajini, v odnosu do zemeljskega stvarstva kot celote, pa tudi v lastnem domu, oziroma znotraj osebnega bitja in bivanja.
Praktično razvijamo in se učimo takih metod delovanja in oblik vsakdanjega življenja, ki lahko vsakomur izmed nas omogočijo zdravo, ustvarjalno in srečno bivanje na Zemlji, bodisi v mestu, celo sredi navidez okrnjene narave ali med potovanjem v daljne kraje.

Naše delovanje se veja v več smeri:

  • Združeni v Skupini za umetnost VITAAA razvijamo in udejanjamo tako vrsto umetnosti, ki se zna soočati z realnimi izzivi današnjega časa in njegovih temeljitih prekucij in preobrazb.
  • Odzovemo se na vabilo javnih ustanov, da jim pomagamo pri uravnoteženju, spoznavanju in zdravljenju “njihovih” pokrajin, mest in turističnoobiskovanih krajev. Odkrivamo načine kako kraje in njihove vitalno-energijske potenciale na harmoničen in ustvarjalen način odpreti obiskovalcem na turističnih poteh.
  • Pripravljeni smo priti in pomagati pri razčiščevanju in zdravljenju osebnih prostorov; pridemo in raziščemo hišo, zemljišče, gospodarske objekte…
  • V okviru društva organiziramo delavnice in forume kjer se srečujemo, si izmenjamo izkušnje, delujemo za dobro zemeljskega vesolja in se skupaj veselimo življenja na Zemlji.

Vabljeni ste, da postanete člani društva oziroma, da preprosto sodelujete z nami.