OZEMLJIMO SVOJE DELOVANJE

Sobota 27. novembra 2021 ob 9h zjutraj,

ponovitev sredo 1.12., kadar imate čas, če je mogoče, prav tako zjutraj

Program že prej preberi, ga natisni in ga imej pri sebi, da boš lahko deloval/a uglašeno ali ga imej na zaslonu računalnika ali telefona. 

V drugih jezikih najdeš program na www.lifenet.si  

Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina. 

UGLASITEV SKUPINE

 1. Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu, smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji. 
 1. Predstavljaj si spiralo, ki se dvigne iz zemlje in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa, ki ni podložen omejitvam linearnega časovnega reda. 
 1. Če se ti med delavnico zgodi, da ne moreš naprej, ali če izgubiš stik s skupino, uporabi petje samoglasnikov ali drugih tonov, da se prebiješ naprej. Lahko se tudi vrneš v krog, ki smo ga ustvarili, in se zaveš tega, da te skupina podpira. 

PRVI DEL: Ustaviti virus pandemije

Okrog nas je vedno več obolelih za virusom Covid-19. Kako to, da ga »virusi-policisti« ne prepoznajo? Morda pa je gensko tako prirejen, da se zna skriti? 

 1. Pojdi od svojega srčnega sistema skozi telo proti trtici. Njegovo potencialno skrivališče se nahaja znotraj trtice. Tam je tako močan center moči, da se lahko zlorablja za agresijo proti človeštvu. 
 1. Uglasi se z dušami razsvetljenih prednikov človeštva in jih prosi, naj dajo navodila mikro elementarnim bitjem (Gajinim iskram), kje se najde izhodišče manipuliranega virusa znotraj človeškega telesa in kako ga preobraziti v njegovo naravno stanje. 

DRUGI DEL: Zanimanje za zdravljenje vzrokov planetarne krize je komaj zaznavno

Po eni strani se vlagajo veliki napori v reševanje zdravja fizičnega planeta. Kot v primeru nedavne konference o »podnebnih spremembah« v Glasgowu znanstveniki in nevladne organizacije močno pritiskajo v tej smeri. Zanimanje za povrnitev planetarnega ravnotežja ob komunikaciji in sodelovanju z Zemljo in njenimi elementarnimi svetovi pa je minimalno. 

 1. Predstavljaj si, da si del velikega toka protestnikov, zahtevajoč pravico in skrb za Zemljo, njeno ozračje in bitja narave. 
 1. Občuti, da si z vsem srcem in umom del protesta. 
 1. V nekem trenutku se tok protestnikov – s tabo vred – začne pomikati vzvratno. 
 1. Vzvratno se ne da pomikati v skupini. Zavej se, da se vzvratno pomika vsak udeleženec protesta – s tabo vred – individualno. 
 1. Najprej vzvratno hodiš skozi materializirano lupino planeta. Občuti okrog sebe mineralno telo planeta. 
 1. Nadaljuj s hojo nazaj, dokler se ne znajdeš v svetu elementarnih in arhetipskih bitij Zemlje. 
 1. Zdaj se obrni in tem bitjem poglej v oči. Prosi jih, naj razvoj Zemlje vodijo v smeri obnove sreče in ravnotežja na planetu. 
 1. Prisluhni njihovim predlogom, kako jih posamezniki in v skupinah lahko podpremo pri njihovih naporih za rešitev planeta s pomočjo njegovega prevoda na novo stopnjo evolucije. 

TRETJI DEL: Rudarjenje redkih kovin in nad-pamet

Ni nobenega dvoma, da rudarjenje za redkimi kovinami, ki jih na kibernetiki osnovana industrija potrebuje za svoj razvoj, prizadeva globoke rane mineralnemu kraljestvu. Še bolj alarmantne so posledice vpliva na človekovo razumsko mentalnost. Nekaj centimetrov nad kronsko čakro se oblikuje lažni center nad-pameti. Teče poskus popolnega obvladovanja človekovega neodvisnega mišljenja. Posledica tega je, da se ljudje množično oklepajo miselnih vzorcev (kakršen je vzorec Covida), ki nimajo nobene veze z resničnostjo življenja.

 1. Pojdi v svoji predstavnosti globoko dol pod svoje podplate, dokler ne dosežeš kamre, v kateri je osredinjeno mineralno kraljestvo. Najdeš jo na pol poti med svojimi stopali in jedrom Zemlje. 
 1. Prosi odpuščanja za intenzivno rudarjenje v zadnjem stoletju in posebej še v zadnjih desetletjih. Lahko uporabiš ritual Dotika Gaje »Solza milosti«. 
 1. Potem svojo pozornost dvigni vzdolž navpičnice, dokler ne dosežeš zgoraj imenovane točke nad glavo. Predstavljaj si, da jo podobno trdemu koščku metala zajameš med svoji roki. V loku jo ponesi navzdol k Zemlji. 
 1. Lok oblikuj za hrbtom. Njegov drugi konec se nahaja v prej omenjeni kamri znotraj Zemlje, ki velja za srce mineralnega kraljestva. 
 1. Prosi, naj bo točka nad-pameti tam sprejeta, preobražena in kot taka ponovno vključena v svet mineralov. 
 1. Potem se vzdolž navpične osi svojega telesa vrni v območje možganov in si zagotovi, da noben center ne bo obvladoval tvojega mišljenja poleg tretjega očesa, lebdečega v sredini možganske votline. 

ČETRTI DEL: Sveti kraji Gaje naj bodo svobodni

Verske ustanove, pripadajoče različnim človeškim skupnostim, pogosto sedijo na svetih krajih Zemlje. Religije dragocene sile teh krajev praviloma uporabljajo za lastne namene in za svoje sebično obvladovanje prostora, ne pa za varovanje življenja na Zemlji. Posledica tega je, da se Gaja in njeni elementarni svetovi ne morejo z vsemi močmi zavzeti za reševanje kriz, kot so tako imenovane »podnebne spremembe«. 

 1. Izberi versko stavbo kakšne po svetu razširjene religije. Postavi se vanjo, vendar ne stoj na njenem tlaku, temveč na zemlji pod njim. 
 1. Potem začni stavbo dvigati do višine svoje trtice. (Spremljaj to z ustreznimi gibi rok!). Tam s pomočjo svetlobe in barv ustvari ploščad, ki bo služila kot novi stavbni temelj. 
 1. Potem dovoli, da se ploščad skupaj s stavbo spusti navzdol do višine tvojih kolen. Na ravni kolen se nahajajo naše čakre elementa zemlje. 
 1. Postopek ponovi z nekaterimi drugimi verskimi stavbami po svetu, ki jih imaš v spominu. 
 1. Vtisni v svetovni spomin vedenje, da je ploščad novi temelj, na katerem stojijo verske in druge stavbe, ki dušijo Zemljo. 
 1. Tako so sveti kraji Zemlje zdaj razčlenjeni na dve različne ravni. Ti stojiš na svetem kraju (še vedno znotraj ene od verskih stavb). Stavba sama pa stoji na ploščadi, ki smo jo ustvarili. 
 1. Potem začni s krajem dihati ali poj, da bodo prej zasedeni sveti kraji po Zemlji začeli spet delovati za dobro večnega življenja. Zahvali se. 

PETI DEL: Svojo duhovno pot lahko svobodno izberemo

Verski, politični in ideološki sistemi vedno bolj vsiljivo potiskajo ljudi na določena pota, za katera se jih dozdeva, da so najboljša za dani narod ali versko skupnost. Nazadnje pa ljudje postanejo vklenjeni v določene ozke ali dogmatične vzorce, ki jim ni mar za človekov individualni namen utelešenja na Zemlji. 

 1. Predstavljaj si, da stopiš do duhovnika ali duhovnice katerega koli verstva po svoji izbiri in jima povej, da smo ljudje dovolj odrasli za samostojno izbiro duhovne poti, po kateri želimo hoditi. Ne siliti ljudi, da ponavljajo verske vzorce In predpise. Prosi ga (ali jo), naj raje pomaga ljudem poslušati svoj glas srca in uma. Morda vajo ponoviš z duhovniki drugih religij. 
 1. Potem znamenite svete posameznike (tako imenovane svetnice in svetnike) povabi, naj s podobnim sporočilom pristopijo k svečenikom in svečenicam svojih verstev po svetu. 
 1. Nato stopi do nekaterih politikov, ki jih poznaš iz medijev, in jih prosi, naj se odpovedo površnim idejam o tem, kaj je dobro za ljudi. Raje naj poslušajo glas svojega srca in temu ustrezno delujejo za dobro človeštva in Zemlje skupaj z njenimi bitji. 
 1. Prosi pomembne voditelje ljudstev, ki zdaj prebivajo v duhovnem svetu prednikov in zanamcev, naj navdihnejo politične voditelje po svetu, da bodo delovali v skladu z glasom svojega srca in prisluhnili resničnim potrebam ljudstev na Zemlji. 

ŠESTI DEL: Nadaljujemo s širjenjem srčnega sistema

 1. Naredi se tako majhno/majhnega, da lahko celico svoje krvi uporabiš kot čolnič za potovanje skozi telo po krvnih žilah. Dovoli si kanček fantazije. Ko potuješ po žilah, se zavedaj, da se pomikaš vzdolž eteričnih krvnih tokov, ki niso rdeče, pač pa modre barve. 
 1. Tok modre krvi te prinese do srčnih prekatov. Tam skoči s svojega »čolna« in se povzpni na prag nedavno odkritega »petega prekata«. Prosi za ključ. 
 1. Potem, ko si stopil/a v peti prekat, ga najprej skrij pred pogledom tujih sil, ki se hočejo polastiti človeškega srca. Ustvari okrog prekata svetlobno kroglo kvalitete, podobne megli. 
 1. Zdaj se razglej po prekatu. Odkril/a boš, da je njegov prostor širen kot vesolje samo. Vendar prostor ni zapolnjen z ozvezdji, temveč z živimi svetlobnimi bitji, poznanimi kot arhetipi stvarstva. (Nekatere poznamo kot bitja zodiaka.) 
 1. Zavedaj se, da prostorska razsežnost, v katero smo stopili, predstavlja raven zavesti, kjer je mogoče komunicirati in sodelovati z bitji vzporednih evolucij, kot so elementarna in vilinska bitja, sidhe, angelski svetovi, svet prednikov in zanamcev – duhovni svet … Poskusi! 
 1. Ta vsepovezujoči prostor zavesti bomo v bližnji bodočnosti potrebovali, da bomo lahko razvili praktično sodelovanje z vzporednimi svetovi Gaje. Zdaj pa stopi na Zemljo in se dobro ozemlji v lastnem okolju, da boš to dragoceno odkritje lahko začel/a uporabljati v vsakdanjem življenju. 

ZAKLJUČEK

 • Zahvalimo se eden drugemu in gostom iz vzporednih svetov, vključno a tistimi iz sveta prednikov in zanamcev. 

Prihodnjič lahko ponoviš tiste dele, ki jih čutiš kot pomembne. 

Svoje izkušnje lahko zabeležiš na spletni strani www.lifenet.si  


Zdravilna solza milosti:

 1. Dvigni roke v molilni gesti pred srce in kani mednje kapljo svojega sočutja za kraj, bitje ali okoliščino, ki ji je ritual namenjen. 
 1. Potem se skloni k Zemlji in sezi globoko v kraljestvo Gaje, matere življenja. Oblikuj z rokama posodico in prosi Gajo za kapljo odpuščanja za nesrečo ali žalitev, ki se je pripetila kraju ali določenemu bitju.  
 1. Zravnaj se in dvigni k nebu posodico, v kateri sta že kaplja tvojega sočutja in kaplja odpuščanja Gaje. Prosi Sofijo, naj vanjo kane kapljo svoje milosti. 
 1. Tako si sestavil/a zdravilno solzo. Počasi razpri roki in solzo razlij po kraju ali deželi v stiski, z njo oblij človeka, potrebnega pomoči, ali neko drugo bitje, ki mu je ritual namenjen. Kapljo usmerjaj na ta kraj ali k temu bitju s pomočjo svoje vizije in svoje sočustvujoče navzočnosti.  
 1. Zahvali se.