Zaščitimo iskro življenja!

– telepatska delavnica omrežja LifeNet

V soboto, 29. oktobra, ob 9. uri zjutraj in v sredo, 2. novembra, ob 20. uri zvečer

Program delavnice je v različnih jezikih na voljo na spletnih straneh: www.lifenet.si/meditations ali https://www.lebensnetz-geomantie.de.

 • Delamo usklajeno s Soncem, zato začnite ob določeni uri po svojem lokalnem času.
 • Po potrebi preberite smernice za telepatske delavnice.
 • Načrt delavnice preberite že prej, imejte ga natisnjenega ali odprtega na računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili zaporedju.

UGLASITEV SKUPINE

 1. Zavedajte se tega, da smo kot skupina razpršeni po vsem svetu. Naravnajte svoje subtilne tipalke in začutite navzočnost članov skupine.
 2. Oblikujemo krog in povabimo prednike in zanamce človeškega rodu, da se pridružijo našemu krogu. Opazujte, kako se počutite, ko skupaj z nami stojijo v istem krogu.
 3. Zdaj povabimo elementarna in arhetipska bitja Zemljinih kraljestev, da se nam pridružijo. Povabimo tudi bitja angelskega omrežja. Zavedajte se svojih občutkov ob tem, da stojijo z nami v krogu.
 4. Zdaj vsi skupaj pojemo tone (ustvarjajte zvoke po svoji intuiciji) – te zvoke ustvarjamo, da bi se uglasili drug z drugim in s skupno ravnijo prostora in časa.

1. sekvenca: atomska moč ljubezni

Nekaj nakazuje na to, da bi se konflikt v Ukrajini lahko razvil v katastrofalno svetovno vojno. Sodelujmo, da bi zaščitili in podprli svetlobo in lepoto življenja na Zemlji.

 1. Bodimo navzoči v svojem telesu in osredotočeni v svojem srčnem prostoru.
 2. V prostoru svojega telesa ustvarimo tako velik krožni tok ljubezni, da se dotakne zvezde Gaje pod našimi stopali in zvezde Sofije – kozmične ustreznice Gaji – nad našo glavo.
 3. Potem se z drugim krogom ljubezni premaknemo nazaj v vzročno območje za hrbtom in zatem še v manifestirano območje pred svojim telesom. Tako ustvarimo vodoravni tok ljubezni na ravni svojega srca. Ta krog ljubezni razširimo, da se bo njegov krožni tok lahko dotaknil dreves, gozdov, gora, elementarnih in drugih subtilnih bitij v našem svetu.
 4. Naj se potem oba tokova združita v čudovito in močno kroglo ljubezni, ki objema nas in vsa bitja našega sveta. Občutimo njene blagoslove in sladko kvaliteto.
 5. V objemu te sfere ljubezni se spustimo globoko v prostor za svojim hrbtom in prosimo svet zmajev in njegova mogočna bitja, ki usmerjajo in aktivirajo atomske moči Gaje: preprečite vse zlonamerne sile, ki bi lahko poskušale uporabiti prvinske moči Gajinega stvarstva za uničenje življenja na našem ljubem planetu. Zmajevska bitja so v prvi vrsti sile prvobitne ljubezni.
 6. Prosimo veličastna elementarna in angelska bitja, naj oblikujejo močen krog okoli Zemlje, da bi preprečila uničenje življenja zaradi zlorabljenih atomskih sil in njihovih lažnih gospodarjev.
 7. Prosimo svoje prednike in zanamce iz duhovnega sveta, naj se pridružijo temu krogu. Vsi skupaj držimo prostor, v katerem se naša odločitev lahko izpolni. Zahvalimo se.

2. sekvenca: odklop kode lažnega bojevnika od naše človeške matrice

Med prehodom iz neolitske kulture Boginje v patriarhalne kulture z moško vladavino so pred nekaj tisočletji v človeško matrico prodrla tuja bojevniška bitja (ki niso bila bitja Gaje, ampak so prišla iz drugega prostora) in ji vsilila svoj vzorec. Namen teh bitij, sil, je, da se materializirajo v telo človeške matrice tako, da zasedejo moški vidik človeškega jaza. Korak za korakom je lažna koda stalnega konflikta in vojskovanja zasenčila prvotno miroljubni človeški jaz. Vojskovanju na Zemlji ni videti konca, če se človeška matrica ne bo ločila od tujega vzorca bojevnika in njemu pripadajočih bitij.

 1. Prisluhnite levi strani telesa, na katero se je pritrdil lažni vzorec. Kako se občuti? Ni pomembno, ali ste ženska ali moški, saj ta napačni in zahrbtni vzorec zasenči vsa človeška bitja.
 2. Predstavljajmo si, da ta napačni vzorec stoji kot temno senčno bitje zadaj za levo stranjo našega telesa. Naj se umakne stran od naše leve strani in hodi nazaj.
 3. Zdaj si predstavljajmo vrsto takih temnih bitij, ki hodijo nazaj. Ker se zdijo vse bolj oddaljena v prostoru in času, postajajo vse manjša in manjša, dokler ne postanejo ena sama črna pika.
 4. Zavedajmo se tega, da ta črna točka pomeni točko nevarne navezanosti, ki je drastično spremenila človeško matrico. Koda stalnega vojskovanja se je na arhetipski ravni infiltrirala v človeško bistvo.
 5. Da sebe in človeštvo osvobodimo lažne kode, se povežemo z desno stranjo svojega telesa na višini srca. Predstavljajte si, da se z njo povežete skozi svoj hrbtni prostor. Tam je fraktal (holografski delček) skupnega srca človeštva. To je srce, ki povezuje vse nas, ne glede na to, ali smo utelešeni ali živimo v duhovnem svetu prednikov in zanamcev.
 6. Ko kot ljudje vzpostavimo to srčno povezavo in ponovno postanemo celota, ni več mesta, kamor bi se lahko pritrdila tuja bojevniška koda (in ustrezno senčno bitje).
 7. Začutimo, kako se ta nevarna koda oddaljuje od nas, kot da bi jo vlekel magnet. Zaščitniki človeštva lahko to uničujočo kodo pripeljejo v kozmični tempelj preobrazbe, da se njena energija vrne v kozmično zakladnico čiste svetlobe.
 8. Zdaj si predstavljajmo, da s točke uspešnega odklopa daleč za našim hrbtom (na arhetipski ravni) množica veselih in srečnih otrok teče k levi strani našega telesa in teče naprej mimo naše srčne mišice kot tok sreče k prihodnosti in v prihodnost.

3. sekvenca: krepitev glasu za mir

 1. Odprimo svoje srce rastlinskemu svetu. Rastline so bitja popolnega miru.
 2. Predstavljajmo si, da iz našega srčnega središča teče tok ljubezni, gre mimo zgoraj omenjenega fraktala skupnega srca človeštva (na desni strani) in vstopi v naše okolje – dotakne se dreves, travnikov, neštetih rastlinskih vrst in družin in jih objame.
 3. Z rokami ljubezni se dotaknemo rastlinskega sveta okrog sebe in mogoče tudi rastlin, ki so daleč stran.
 4. Potem tok svoje ljubezni dvignemo še malo višje, na višino svojega grla (kot vira ustvarjalne besede), da bo glas rastlinskega sveta (ki sodeluje s človeško domišljijo) lahko postal aktiven pobudnik miru.
 5. To ponovimo še z ljubečim tokom, ki naj teče od nas do bitja in zavesti vode. Voda hrani spomin na prvotni svet miru.
 6. Z rokami ljubezni se dotaknimo voda po celem svetu.
 7. Nato dvignemo tok svoje ljubezni na raven tretjega očesa, da bodo ljudje in narodi, zaslepljeni s konfliktnimi energijami vojne, lahko (s pomočjo spomina vode) sprevideli, kako velika je temeljna potreba po miru na Zemlji.

4. sekvenca: blagoslov našim umrlim sodelavcem!

Dneve, v katerih poteka ta naša delavnica, različna izročila praznujejo kot priložnost za povezavo s predniki in zanamci, ki trenutno živijo v duhovnem svetu, vzporednem z našo materializirano resničnostjo.

 1. Predstavljajte si, da smo vsi, ki sodelujemo na sedanji telepatski delavnici, zbrani v veliki dvorani, polni svetlobe in spodbudnih dišav.
 2. Hkrati so v sosednji dvorani zbrani naši sodelavci s te delavnice, ki živijo v duhovnem svetu.
 3. Nenadoma se odprejo vrata in v našo dvorano vstopijo sodelavci v belih oblačilih duše – kako veselo je to srečanje!
 4. Vsi skupaj oblikujemo krog, da bi globoko začutili in spoznali, kako pripadamo eni in isti človeški družini.

Ustvarite zaključek z veliko lepote, milosti in miline.