Smernice za telepatske delavnice

Marko Pogačnik

Navdih za ustvarjanje telepatskih delavnic sem dobil, ko se je konec februarja 2020 začela prva karantena v Sloveniji. Pred tem sem vsako leto skoraj stalno potoval od marca do decembra, da sem skupaj s številnimi od vas opravljal geokulturno delo – sintezo geomantičnega dela in zdravljenja Zemlje za podporo trenutnemu procesu preobrazbe Zemlje.

Delo na terenu bo v prihodnosti še vedno mogoče – tako kot letos med avgustom in oktobrom –, vendar morda ne vedno. Zato ne smemo oklevati pri razvoju takšnih oblik geokulturnega dela, ki niso popolnoma odvisne od javnega prevoza, od odnosa in stika med telesi in od elektronskih medijev.

Zavedam se, da telepatske delavnice, ki jih izvajamo letos, niso popolnoma neodvisne od interneta. Vendar se pa z njimi lahko dobro pripravimo na čas, ko bi internet morda obnemel. Od interneta je še vedno odvisen načrt delavnice, ki je vnaprej pripravljen in preveden v različne jezike. Pomaga nam pri izvedbi delavnice, tudi če smo prisotni na različnih lokacijah in v različnih časovnih pasovih. Te razlike niso problematične, so prej koristne, ker so udeleženci v tem primeru vidno razporejeni v prostoru in času, kar pomeni, da ima delavnica večje območje učinkovanja.

Z letom 2020 smo očitno vstopili v bolj dramatično fazo zemeljskih sprememb. Toda kot mreža za življenje (LifeNet) ne smemo nehati podpirati Gaje in elementarnega sveta pri prizadevanjih za ohranitev niti življenja in odpiranje prihodnosti za našo ljubljeno Zemljo in njen naslednji evolucijski korak.

Tukaj je nekaj ​​predlogov, kako se lahko udeležite telepatskih delavnic:

1.

Prvo sekvenco delavnice, torej uglasitev, uporabite za to, da se ozemljite, kar pomeni, da začutite svojo povezanost s celotno sfero življenja, tako vidnega kot tudi nevidnega, ki se razprostira okrog vas.

2.

Vedno znova se zavedajte, da pri tem delu niste sami, da so tu še drugi, ki to isto delo opravljajo v istem časovnem ritmu. Začutite, kako ste povezani s skupino, kot da bi vsi stali ali sedeli v krogu in se podpirali. Predstavljajte si, kako smo navzoči v zaokroženem prostoru, ki je skupen celotni skupini. Zgrajen je iz finih sferičnih membran.

3.

Pomembno je vedeti, da imaginacija, ki jo uporabljamo v telepatskih delavnicah, ni vizualizacija. Z vizualizacijo ste zunaj ustvarjenih slik, medtem ko se pri imaginaciji premikate znotraj slik, ki jih ustvarite – s svojo navzočnostjo in s močjo svoje ljubezni. Imaginacija je kozmično orodje, ki ga tudi bitja iz drugih dimenzij uporabljajo za ustvarjanje realnosti življenja.

4.

Če se kadarkoli med delavnico počutite izgubljeno, se za trenutek vrnite v začetni krog in njegov prostor, ki smo ga ustvarili na začetku delavnice. Zavedajte se, da v njem niso samo človeški udeleženci, ampak tudi tisti iz elementarnega in duhovnega sveta, ki smo jih povabili na začetku.

5.

Vsaka sekvenca telepatske delavnice ima na začetku kratko razlago. Namen tega je zadovoljiti racionalni um. Obstajajo tudi smernice za vaje, ki jih morate prebrati in si jih zapomniti. Po tem pa morate čim bolj pozabiti na svojo glavo. Med izvajanjem predlagane vaje bodite prisotni v svojem srcu.

6.

Bodite odprti, če se zgodi kaj nepričakovanega, tudi če se to razlikuje od tistega, kar vaš um misli, da bi se lahko zgodilo, ko preberete navodila. Imejte toliko svobode, da s svojim edinstvenim prispevkom soustvarite to delo. Ko berete poročila o telepatskih delavnicah, boste ugotovili, da je skoraj vsak prispeval drugačen vidik dane teme. Ta kreativna raznolikost je ena od prednosti telepatskih delavnic. Predstavljajte si, da so elementarna in druga bitja tista, ki stalno sestavljajo enotnost našega delovanja, ki temelji na raznolikosti naših prispevkov.

7.

Če se vam med vajo zatakne, lahko s petjem premagate blokado. Glasno pojte samoglasnike ali druge tone, ki se vam zdijo primerni za določeno situacijo. To pomaga tudi, če vas motijo ​​čudni vdori v polje vaše imaginacije.

8.

Če se čutite izgubljene, se spomnite svoje prizemljenosti in vedite, da so osebe, ki so ustvarile to delavnico, vedno prisotne, zato se lahko z njo ali njim povežete. Zato je ime odgovorne osebe vedno zapisano na začetku programa delavnice.

9.

Običajno pri telepatskih delavnicah navedemo datum, na katerega bomo to delavnico ponovili. To ni namenjeno samo tistim, ki ob prvem datumu niso imeli časa. Namenjen je tudi tistim, ki so že opravili delavnico, vendar želijo na določenih točkah poglobiti svoje izkušnje.

10.

Imejte pri roki zvezek, da na kratko zapišete svoje izkušnje med delavnico, ker so pogosto zelo prefinjene narave in jih je mogoče hitro pozabiti. Pozneje zapišete izkušnje na računalnik in jih posredujte drugimi udeležencem prek internetnih povezav.


Izkušnje mi pravijo, da uporaba elektronskih medijev kot komunikacijskega sredstva deluje samo med ljudmi. Bitja drugih dimenzij, ki soustvarjajo življenje na Zemlji, imajo zelo omejen pristop – le uglasitvijo na zavest neke osebe. Njihovo neposredno sodelovanje s človekom v ustvarjalnih procesih v tem primeru ni mogoče. Uporaba telepatskih oblik delavnic (v kombinaciji z digitalnimi informacijami) omogoča, da lahko tudi bitja drugih dimenzij življenja sodelujejo s človeško družino. To je pomembna pot v prihodnost.

Uporabite format telepatskega dela tudi sami. Ustvarite majhne ali celo nacionalne skupine, ugotovite, kaj bi radi zaznali ali na čem bi radi delali, povabite ljudi, ki jim zaupate, ustvarite načrt … Ne dopustite, niti v situaciji karantene ne, da bi nam odvzeli pravico do komunikacije od srca do srca.