Utelešene ravni Zemljinih evolucij je potrebno varovati

v nedeljo 27. novembra ob 9h zjutraj in/ali v sredo 30.11. ob 20.00

Prekucije v zunanjem svetu in klici iz notranjosti duše opominjajo, da smo skupaj z drugimi utelešenimi bitji Zemlje prišli do točke, ko je potrebna nedvoumna odločitev, da želimo nadaljevati svoj razvoj v utelešenem svetu skupaj z vsemi njegovimi lepotami in izzivi.

Program delavnice je v različnih jezikih na voljo na spletnih straneh: www.lifenet.si

 • Program že prej preberi, ga natisni in ga imej pri sebi, da boš lahko deloval/a uglašeno ali ga imej na zaslonu računalnika ali telefona.
 • Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.

Zaščitimo telo Zemljinih evolucij

UGLASITEV SKUPINE

 1. Zavedaj se, da smo kot skupina razpršeni po vsem svetu. Premakni svoje subtilne tipalke, da začutiš navzočnost članov skupine.
 2. Oblikujemo krog in povabimo prednike in potomce človeškega rodu, naj se pridružijo temu krogu. Zavedaj se tega, kako se počutiš, ko skupaj z nami stojijo v istem krogu.
 3. Zdaj povabimo elementarna in arhetipska bitja zemeljskih kraljestev, naj se nam pridružijo. Povabimo tudi bitja angelskega omrežja. Zavej se svojih občutkov ob tem, ko stojijo z nami v krogu.
 4. Zdaj pa vsi skupaj pojemo tone (ustvarjamo zvoke po svoji lastni intuiciji) – te zvoke ustvarjamo, da bi se uglasili drug z drugim in na skupno raven prostora in časa.

1. sekvenca: Človeštvo ovira evolucijo in preobrazbo Gaje

Evolucija in preobrazba naše Zemlje, Gaje, v planet miru in ustvarjalne radosti je mogoča le, če Gaja nadaljuje s svojim razvojem v harmoniji in v odnosu s kozmičnimi cikli sprememb, ki se zdaj dogajajo v naši galaksiji. Vendar ljudje oviramo ta proces preobrazbe na Zemlji –izgubili smo svojo pot, tako rekoč. Odtrgani smo od svojih globokih korenin v Zemlji in od zemeljske krone v duhovnem svetu. Kot drevesa brez korenin in krošenj na milijarde ljudi lebdi, odrezani smo od svojega pravega jaza, osredotočeni na materialno »resničnost« in racionalnost in na globok strah pred »podnebnimi spremembami« – gluhi za roteč klic naših src.

In vendar obstaja upanje, da se naša in Gajina povezanost s kozmičnimi cikli sprememb in evolucije ne bo izgubila. Skupine prebujenih človeških bitij (kot je naša skupnost omrežja LifeNet) so sposobne sodelovati in s svojo ustvarjalno domišljijo soustvarjati civilizacijo v harmoniji z Zemljo in njenimi evolucijami, z Gajo in z našimi kozmičnimi povezavami. Čeprav pogoji, ki Zemlji, Gaji, omogočajo, da se razvija v harmoniji s kozmičnim ciklom sprememb in v odnosu do njega, še niso utelešeni v resničnosti, kot informacije obstajajo v etru in vodi. Zato imamo mi – tako človeštvo kot tudi Zemlja – možnost, da se razvijamo v harmoniji s kozmičnimi cikli. (In ko se bomo spet gibali v skladu s kozmičnimi cikli, verjamemo, da se bo lahko pojavil napredek, ki bo prebudil še druge ljudi.)

 1. Predstavljaj si, da stojiš pred drevesom, ki je tako visoko, da njegove krošnje ni mogoče videti.
 2. Občuti sebe, kako plezaš po drevesu vse višje in višje. Žal krošnje drevesa ne moreš doseči, ker je pod njo gosta plast oblakov, skozi katero ne moreš.
 3. Ne izgubi poguma. Spusti se na tla in vstopi v podzemne dvorane znotraj korenin drevesa. Sprehodi se po veličastnih dvoranah notranje Zemlje, pozdravi in spoznaj elementarna bitja, ki korenine drevesa hranijo s sokovi življenja.
 4. Potem se prepusti življenjskemu soku, da te ponese do krošnje drevesa. Prej zaznana ovira goste plasti oblakov ne obstaja več, saj se zdaj giblješ znotraj drevesa življenja (in ne na njegovi zunanji strani).
 5. Zdaj se lahko prosto sprehajaš med drevesi, pokrajinami, gozdovi, med živalmi in kamni, ki sodelujejo na novi ravni utelešene resničnosti. Čutiš globoko povezanost z vsemi živimi bitji Zemlje na tej novi ravni bivanja.
 6. Zavedaj se tega, da je to naslednji korak v evoluciji Zemlje. S tem korakom skrbimo za to, da se bo Zemlja lahko razvijala v skladu s trenutnimi kozmičnimi cikli sprememb in preobrazbe. S tem prispevamo k prihodnji evoluciji planeta in človeštva.

2. sekvenca: Zaščitimo šest razsežnosti Zemljinega telesa

Na srečo se v zadnjih letih pojavlja veliko zanimanja in ozaveščenosti o ezoteričnih vidikih Zemlje – njenih elementarnih, vilinskih in duhovnih svetovih. Vendar sta tisočkrat bolj pomembna zavedanje in znanje o manifestiranem telesu Zemlje. Gaja je s svojimi zmajevskimi in elementarnimi pomočniki potrebovala vsaj tri milijarde let, da je ustvarila svojih šest dimenzij. Utelešena Zemlja je najdragocenejši vidik Gajinega vesolja. Številna bitja in evolucije zunaj naše zemeljske sfere si prizadevajo, da bi si prisvojila in človeštvu odvzela privilegij naše utelešene izkušnje in veselje, ki ga imamo z njo. To počnejo tako, da spodbujajo razkroj in uničevanje naravnih okolij, ustvarjajo elektronske nadomestke, iluzije in ločitev od pristnega življenja živega planeta, in sicer korak za korakom, da človeštvo tega ne bi opazilo. Zavedati se moramo, kako dragocen in ranljiv je telesni obstoj Zemlje, in ukrepati, da bi zaščitili ta zaklad Gaje.

Litosfera – materialno telo Zemlje
 1. Predstavljaj si, da meditiraš v kristalni krogli. Kot trdna krogla se razteza okoli tebe.
 2. Potem pa jo v njeni manjši različici vzemi v svoj srčni prostor, da začutiš njeno pravo bistvo.
Hidrosfera – vodno telo Zemlje
 1. Predstavljaj si, da stojiš na vodi – na jezeru, reki, morda oceanu …
 2. Subtilne kapljice vode ti skozi podplate vstopajo v telo in se razpršijo po krogli tvoje avre.
 3. Kako se počutiš, ko stojiš v tej vodni sferi?
 4. Zdaj pa razširi svojo vodno sfero, da bo zajela vso živo Zemljo!
Atmosfera – dihajoči planet Zemlja
 1. Globoko vdihni.
 2. Med izdihom svoj dih v obliki krogle razširi do najbolj zunanje plasti ozračja.
 3. Takšno dihanje nekajkrat ponovi in občuti, kako srečni in blagoslovljeni smo, da nas hrani in vzdržuje dih življenja (prana)!
Biosfera – živi planet Zemlja
 1. Prisluhni neštetim organskim procesom v svojem telesu – utripajočemu srcu, živčnemu sistemu, ki prenaša impulze in informacije …
 2. Potem prisluhni še neštetim organskim procesom v naravi okrog sebe.
 3. Potem pa naj se ta prizor in obrne, tako da prisluhneš šumenju gozdov v sebi, tekočim rekam, pticam, ki letijo po nebu … vse to je v tebi!
Noosfera – zavest Zemlje
 1. Prisluhni tihemu pogovoru med gorami, potopi se v modrost morja, prisluhni pogovorom med živalmi …
 2. Ustvarjaj zvoke in se vključi v pogovor med vsemi bitji, utelešenimi in tudi tistimi v subtilnih telesih!
Filosfera – ljubezenska sfera Zemlje
 1. Predstavljaj si, da je Zemeljska krogla v tvojem srčnem prostoru.
 2. Zemljina krogla se spremeni v kroglo, sestavljeno iz belih kristalov.
 3. Kristalno kroglo potem stopiš z močjo ljubezni svojega srca.
 4. Predstavljaj si, da stopljena zemeljska krogla iz tvojega telesa izteče na višini spodnjih reber, v dveh velikih curkih na levi in desni strani.
 5. Curka se spremenita v tokova, ki objameta zemeljsko kroglo in se srečata na drugi strani planeta, njun tok se nadaljuje okrog in okrog krogle in postaja vse večji.
 6. Kmalu je cela Zemlja s svojimi notranjimi svetovi in atmosfero prežeta s sfero ljubezni, katere del si tudi ti.
 7. Dopusti, da te raztopi moč Zemljine ljubezenske sfere in postani eno z njo!

3. sekvenca: Zaključek

Zavedaj se tega, da moramo poleg čaščenja in varovanja šestih sfer manifestiranega Zemljinega telesa varovati in skrbeti tudi za njegov sedmi vidik – pet utelešenih evolucij:

 1. Telepatsko božaj vse živali, ki ti padejo na misel.
 2. S konico nosu se dotakni majhnih rastlin, z rokami pa se dotaknite dreves.
 3. Z rokami božaj gore in v dlaneh drži kamne, ki ti pridejo na misel.
 4. Objemi ljudi, ki jih imaš rada, ki jih imaš rad.
 5. Poljubi delfina ali kita.
 6. Zahvali se vsem bitjem iz različnih svetov, ki sodelujejo z nami v teh telepatskih delavnicah.