Telepatska LifeNet delavnica

Sobota 6. marca 2021 od 9.00 do 11.00

Ponovitev v četrtek, 11. marca zvečer od 20.00 do 22.00

Program delavnice v različnih jezikih lahko najdete na spletni strani www.lifenet.si/meditations ali slovensko na www.vitaaa.net. Napotke za izvedbo telepatskih delavnic, če jih potrebujete najdete tu: Smernice za telepatske delavnice

Delamo v povezavi s potjo sonca, začnite torej ob predlagani uri ne glede na vaš lokalni časovni pas. Načrt delavnice imejte pri sebi natiskan ali na računalniku/telefonu, da boste lahko sledili programu.


9.00 – 9.10 Uglaševanje skupine
 1. Zavedaj se, da smo kot skupina razpršeni po svetu. Zasuči svoje antene in občuti navzočnost ostalih članov skupine.
 2. Postavimo se v krog in povabimo prednike in zanamce človeškega rodu, da se krogu pridružijo. Kakšen je občutek, če stojijo z nami v istem krogu?
 3. Zdaj povabimo elementarna in arhetipska bitja Zemljinih kraljestev, da se nam pridružijo. Kakšen je občutek, če stojijo z nami v istem krogu?  
 4. Z močjo svoje predstavnosti ustvarimo prostor naše delavnice. Prostor je sferične oblike, sestavljen iz različnih plasti občutljivih membran.
 5. Zdaj se uglašujemo na isto časovno raven. Predstavljaj si, da se iz Zemlje dvigne spirala, ki nas dviga na skupno časovno raven. Če med delavnico pride do motenj, se vrni v ta varovani prostor in nadaljuj od tam.
9.10 – 9.30 Spoznaj grozd svojega človeškega jaza

Ko vstopamo v novo kulturo nastajajočo na Zemlji (kultura Gaje) se je potrebno uglasiti z novo Zemljo, ki je oblikovana kot grozd vzporednih svetov, ki jih povezuje sonce Gajine ljubezni. Kot človeška bitja smo tudi sestavljeni iz različnih sfer naše identitete, ki jih v celoto povezuje ljubezen in moč osebnega jaza.

 1. Predstavljaj si, da stojiš v širokem krogu megalitnih kamnov tvoje višine. Občuti njihovo moč in lepoto.
 2. Vsak kamen je druge vrste in barve. Njihova prednja stran je polirana tako, da delujejo kot ogledala.
 3. Med vajo pojdi od enega do drugega in se vsakemu kolikor potrebno približaj. Sebe opazuj v ogledalu danega kamna. Bodi pozorna na njegovo barvo in mineralno sestavo.
 4. Prosi zavest mineralov, da ti pokažejo različne vidike tvojega grozda vzporednih identitet.
 5. Začni s svojim sebstvom (identiteto) kot bitja večnosti/neskončnosti.
 6. Ko stojiš pred naslednjim kamnom se poveži s sfero (jagodo) svoje duše.
 7. Pri naslednjem kamnu dojemaj svojo elementarno sfero.
 8. Pri naslednjem kamnu se posveti sferi svoje identitete povezani z določeno živaljo.
 9. Pri naslednjem kamnu spoznaj pravzorec ali bitje, ki navdihuje tvojo pot skozi trenutno inkarnacijo.
 10. Morda je še več jagod v grozdu tvoje identitete, ki jih lahko spoznaš pred mineralnim ogledalom – morda svojo rastlinsko identiteto?
9.30 – 9.50 Pripravimo se na možen energijski mrk

Glede na pandemično zaprtje javnega življenja po svetu v letu 2020 (ki se še kar nadaljuje v 2021) pa tudi glede na druge možne bodoče krize, je potrebno utrditi planetarno omrežje in skupnost življenja in se pripraviti na začasno izgubo luči ali na druge izzive našemu preživetju.

 1. Vstani in hodi na mestu.
 2. Predstavljaj si, da se z vsakim korakom pogrezneš nekoliko globlje v zemljo.
 3. To vgrezanje ne gre dlje kot do tvojih kolen.
 4. Občuti globok mir, ki ga oddaja Gaja kar povzroči umirjenje tvojih skrbi ali strahov.
 5. Zdaj se osredotoči na čakro, ki obstaja med svojimi stopali (ta zdaj niha pod Zemljo!) in se od tam poveži z jedrom Zemlje.
 6. Potem pa se izhajajoč iz iste čakre med podplati poveži vodoravno do drugih sodelavk/sodelavcev Omrežja za življenje  (LifeNet) da bi se podzemno spet vzpostavilo omrežje, ki vzdržuje življenje živo.
 7. Potem, ko je bila ta vodoravna povezava narejena, dvigni svojo zavest na raven srca, s čimer se dvigneš iz zemlje.
 8. Iz svojega srčnega središča se spet poveži s sodelujočimi in prijatelji, da nastane še eno vodoravno omrežje, tokrat na ravni srčnih sil – potem pa morda še enkrat na višji ravni, kjer vključiš bitja, ki te ravni naseljujejo.
9.50 – 10.10  Uživaj premor  
10.10 – 10.30 Prenavljamo žensko-moško (jin-jang) ravnotežje na prvinski (zmajevi) ravni

Nasilnost moške volje do moči je poškodovala ženske vrednote planeta na najgloblji ravni obstoja. Posledično sta obe moči, tako moška kot ženska, vrženi iz ravnotežja in zavrti. Če bi se dalo sprostiti to zavrtost in obnoviti njuno ravnotežje na kozmični ravni bi to lahko postalo temelj stabilnosti ob vsakem možnem planetarnem šoku. 

 1. Začeli bomo z uravnavanjem ženske strani ravnotežja. Pri svojem videnju sem uzrl moške v črnih oblačilih stati v magičnem krogu. Podajali so si strto žensko kot da se z njo žogajo.
 2. Predstavljaj si, da nesrečna ženska nenadoma izhlapi in se spremeni v oblak vodnih kapljic.
 3. Kapljice vode se združijo v eno samo kapljo vode.
 4. Kaplja vode pada skozi različne plasti proti središču Zemlje in se nazadnje zaustavi v vilinskem prostoru na ravni Gajinih zmajev. 
 5. Občuti v svoji globini vrednoto tega prvinskega prostora v trebuhu Zemlje, povezanega z ženskim vidikom zmajev – z »zmajevko«.
 6. V tem prostoru žena predstavljajoč planetarni jin obnovi svojo lepoto, moč in občutljivost. Občuti njeno prenovljeno navzočnost.
 7. Dvigni prenovljeni Zemljin jin v svoj notranji prostor in spoznaj njeno navzočnost kot del svojega bistva.
 8. Zavedaj se, da je planetarni ženski temelj zdaj obnovljen, navzoč v vseh udeleženih pri Omrežju življenja in od tod pošlji vzgib k obnovi ženske vloge v planetarnem ravnotežju.
10.10 – 10.50 Nadaljevali bomo z moškim vidikom obnove žensko-moškega ravnotežja na prvinski ravni
 1. Predstavljaj si, da predstavnik sodobnega moškega stoji pred tabo. Območji njegove glave in srca sta oviti v oblake nekakšnih izsušenih kemikalij in neuravnovešenih čustvenih vzorcev.
 2. Nenaden veter in vse te oblake odnese v eterično svetišče preobrazbe.
 3. Zdaj vzpostavimo stik z moškim počelom znotraj nas samih – tako pri moških kot ženskah – da bi ga osvobodili vzorca, ki ga postavlja v vladajoč položaj.
 4. Uporabi naslednjo vajo tresenja, da se bo v moškem-znotraj prebudil spomin na njegovo resnično bistvo in njegovo vlogo v tem času velikih sprememb.
 5. Predstavljaj si, da vsi koščki mineralov v tvojem (moškem!) telesu poskakujejo.
 6. Predstavljaj si, da se vsi mikroorganizmi v tvojem (moškem!) telesu stresajo. Predstavljaj si, da vse celice v telesu plešejo, vsi atomi krožijo…
 7. Zdaj se ženska (osvobojena v prejšnji sekvenci delavnice) pojavi pred moškim znotraj tebe.
 8. Glejta se iz oči v oči in občuti prenovljeno ravnotežje med vama. (gledaš v oči svojega lastnega ženskega vidika!)
 9. Povežita se od srca do srca in občuti tok ljubezni, ki se pretaka med ženskim in moškim počelom pri sebi osebno in pri človeštvu kot celoti.
10.50 – 11.00 Zaključek

Zahvalimo se eden drugemu in našim gostom iz vzporednih svetov Zemlje vključujoč naše prednike in zanamce.


Če je mogoče tudi sodelujte pri ponovitvi delavnice, da bi bilo njeno sporočilo dovolj močno in jasno.

Zahvaljujem se Andrei in Simoni za pomoč pri pripravi delavnice, Marko