Meditacija za mir omrežja LifNet

V soboto 12. marca ob 9.00 s ponovitvijo istega dne ob 20.00

Besedilo v različnih jezikih je na voljo na spletni strani: www.lifenet.si

Ob pogledu na vojno sredi Evrope sem se zavedel, da lahko ponovno pojavljanje takšnih neusmiljenih vojn razumemo kot ponovitev padca Atlantide. Mnogi občutljivi ljudje govorijo o Atlantidi kot o prejšnji inkarnaciji Zemlje, ki jo je uničila jedrska vojna med različnimi elitami. Spomin na uničenje Atlantide je treba izbrisati, da naša ljubljena Zemlja ne bi bila prisiljena iti spet v isto smer. Miti pripovedujejo, da je Atlantida nazadnje potonila v Atlantskem oceanu, od koder izvira tudi njeno ime. Ko sem sledil odmevom sedanje vojne, sem se poglobil v spomin Zemlje in videl pokrajine in ljudi, ki so bili samo iz prahu in smrti. -Marko Pogačnik

  1. Predstavljajte si množico duhovno prebujenih ljudi, ki stojijo na obalah Atlantskega oceana, tako na strani Evrope in Afrike kot na strani obeh Amerik.
  2. Oblikujemo velik krog okrog Atlantika in prosimo elementarna in zmajeva bitja Gaje, naj dvignejo ostanke potopljene Atlantide z dna oceana.
  3. Ko potopljena celina priplava na površje vode, ločimo vojno v Ukrajini od uničenja Atlantide. (Vaja Gajinega dotika za ločevanje je navedena spodaj).
  4. Potem dvignemo potopljeno celino na raven naših prednikov in potomcev, ki so se združili v krog nad nami.
  5. Oni jo dvignejo jo še za eno stopnjo višje do angelskih bitij, ki so odgovorna za preobrazbo.
  6. Ko se ostanki Atlantide dvigujejo z ene ravni na drugo, se postopoma spreminjajo v svetlobo. Izkušnja Atlantide v njeni izvirni lepoti postane del univerzalnega spomina. Vojna v Ukrajini se bo končala tako, da bosta zmagali obe strani.
Vaja Gajinega dotika za odklop

Roke držite pred telesom in dlani močno stisnite skupaj z namenom, da bi jih razvezali. Potem pa z največjo možno silo potegnite roke narazen, da se spoj razpusti. To gesto lahko uporabite, kadar je potrebna ločitev od neke zunanje sile.