OBNOVITI CIKLIČNO POČELO SLEDEČ LETNIM ČASOM

Nedelja 20. marca zjutraj ob 9.00, ponovitev istega dne zvečer ob 20.00

V kolikor še niste del skupine se lahko brezplačno prijavite na iveta.sugarkova@gmail.com nakar vam Iveta pošlje načrt delavnice v ustreznem jeziku, najdete ga tudi na spletni strani VITAAA,

Ciklična delavnica je telepatska. Sledi gibanju Sonca, kar pomeni, da vsakdo začne zjutraj ob 9h (oziroma ob 20.00) po lokalnem času.

Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.

UGLASITEV SKUPINE

Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.

PRVI DEL: Izkusi ljubeče razmerje z drevesom

 1. Predstavljaj si, da stojiš na robu krošnje starega in izkušenega drevesa. S hrbtom si obrnjen/a k drevesu. Lahko izbereš poznano drevo ali vajo narediš v naravi. Znano je, da drevesa poženejo korenine tako daleč kolikor daleč seže njihova krošnja.
 2. Zdaj si predstavljaj, da se drevo z eno od svojih vejic dotika tvojega temena glave. Z vršičkom ene od korenin pa se dotika tvojih podplatov.
 3. Potem si predstavljaj, da dotik podplatov vodiš navzgor do svojega srčnega središča, dotik veje na tvojem temenu usmeriš navzdol proti srčnemu centru, nakar se oba impulza srečata v tvojem srčnem prostoru.
 4. Vzemi si dovolj časa, da boš lahko občutil/a ljubezensko razmerje z rastlinskim svetom in se zahvaljuj rastlinam za njihovo služenju življenju.

DRUGI DEL: Vzpostavi ljubeče razmerje s svetom rastlin

 1. Predstavljaj si, da klečiš na robu njive mlade pšenice.
 2. Predstavljaj si, da se dotikaš njene zelene rastlinske preproge. Premikaj roki, kot da božaš ljubljeno žival ali ljubljenega človeka. (Roki premikaj kot gesto.)
 3. Potem si predstavljaj, da se sprehajaš med klasjem zrele pšenice. Poslušaj njihov zvok, ko se zadevajo v vetru, ljubeče se jih dotikaj in bodi hvaležna/hvaležen za zaužiti kruh.
 4. V nekem trenutku si predstavljaj, da skupina klasov zraste tako visoko, da se dotakne tvojega srčnega prostora. Občuti njihov dotik.
 5. Dotik zlatih pšeničnih klasov odpre tvojemu videnju vpogled v elementarne svetove Zemlje v razponu od drobnih Gajinih iskric do Dev, ki varujejo pravzorce rastlinskih vrst. Vzemi si čas za občutenje elementarnih svetov Gaje in jim izrazi svojo ljubezen.

TRETJI DEL: Zaščitimo pot po kateri življenje prihaja do svojih oblik

V tem času delujejo sile, ki hočejo ohraniti stari svet in ga spremeniti v kibernetsko ječo za vsa živa bitja. Da bi pri tem uspele, bi morale zasesti popkovino s katero je naša trtica povezana z jedrom Gaje. Po tej poti, bi lahko prišle dol v globoko plast, kjer so shranjeni dragoceni vzorci, s pomočjo katerih elementarni svet ustvarja svet oblik. Svojo popkovino povezano z Materjo življenja moramo skriti pred tujimi silami delujočimi proti življenju.

 1. Zavedi se, da popkovina, ki tvojo hrbtenico preko trtice povezuje z Materjo življenja ni navadna sila gravitacije. Je živ ljubezenski stik. Občuti vzdolž hrbtenice Materino ljubezen kot odgovor na tvoj ljubeči nagib.
 2. Zdaj je potrebno zaščititi popkovino pred zlorabo. Predstavljaj si, da je zavita v oblake sestavljene iz drobnih vodnih kapljic, podobnih megli.
 3. Predstavljaj si, da je popkovina vseh ljudi na tak način zaščitena, saj smo vendar ena družina.
 4. Za konec se bomo ozemljili na sferičen način. Poveži se z rastlinami, kamni, živalmi, gorami, vodami in z vsemi živimi bitji, ki sestavljajo tvoj življenjski prostor.

ČETRTI DEL: Ozavestiti ljubezensko sfero Zemlje

 1. Predstavljaj si, da kamorkoli pogledaš v naravni ali mestni krajini, vidiš dihalne odprtine bele zmajevke odgovorne za vzdrževanje življenja na arhetipski ravni. Njene dihalne odprtine so razporejene po planetu.
 2. Iz dihalnih odprtin se dvigajo pokončni kristalni plameni. Ob tem, ko se dvigajo visoko proti nebu se zeleno obarvajo.
 3. Kristalno zelena luč se v ozračju povezuje ustvarjajoč številne zelene kupole nad pokrajinami Zemlje. Skupaj sestavljajo sferični vzorec okrog Zemlje, ki niha z vrednoto prvinske (kozmične) ljubezni.
 4. Ta se dotika vseh rastlinskih in živalskih vrst po planetu, tudi kamnin. Ljudje lahko sodelujejo v tem plesu ljubezni, če so pripravljeni, vsaj podzavestno, razpreti ozkosti svojega uma.

ZAKLJUČEK: Pripravi lep ritual zaključka in hvaležnosti.