Telepatska delavnica omrežja LifeNet za april 2022

MI USTVARJAMO MIR

v torek, 12. aprila, z začetkom ob 20. uri in v soboto, 16. aprila 2022, ob 9h zjutraj

Program delavnice je v različnih jezikih na voljo na spletnih straneh: www.lifenet.si/meditations ali https://www.lebensnetz-geomantie.de.

 • Delamo usklajeno s Soncem, zato začnite ob navedeni uri po svojem lokalnem času.
 • Če želite, preberite še smernice za telepatske delavnice.
 • Načrt delavnice preberite že prej, imejte ga natisnjenega ali odprtega na računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili zaporedju.

UGLASITEV SKUPINE

 1. Zavedaj se tega, da smo kot skupina razporejeni po vsem svetu. Nastavi svoje subtilne antene in začuti navzočnost članov naše skupine.
 2. Oblikujemo krog in povabimo prednike in zanamce človeškega rodu, naj se pridružijo temu krogu. Zavedaj se svojih občutkov ob tem, ko skupaj z nami stojijo v istem krogu.
 3. Zdaj povabimo elementarna in arhetipska bitja zemeljskih kraljestev, naj se nam pridružijo. Povabimo tudi bitja iz angelskega omrežja. Zavedajte se tega, kako se počutite, ko stojijo z nami v krogu.
 4. Zdaj vsi skupaj pojemo samoglasnike (zvoke ustvarjaj v skladu s svojo intuicijo), da se uglasimo drug z drugim in s skupno ravnjo prostora in časa.

PRVI DEL: Začnemo z mirom v sebi

 1. V miru se usedi in s predstavljaj, kako narediš pet korakov nazaj.
 2. Tam ti nekdo poda oljčno vejico. Poskusi začutiti, čigavo darilo je to.
 3. Potem se vrni in vejico posadi v svoje telo. Opazuj, kako raste in postaja v drevo tvojem notranjem prostoru. Začuti njeno prisotnost in glej lepoto drevesa miru, ki raste v vas.
 4. Zdaj v svoji imaginaciji naredi pet korakov naprej in posadi drevo miru in lepote sredi uničene pokrajine ali mesta v Ukrajini. Opazuj, kako raste in kakšne vrste blagoslov razvija.
 5. Izberi še en kraj na svetu, ki ga je uničila vojna, in tam izvedi enak proces sajenja drevesa miru.

DRUGI DEL: Vabilo odrešenim dušam vojakov na pomoč

Marko je med delom na kraju v Ljubljani, kjer so fašistični vojaki med 2. svetovno vojno ustrelili zaprte borce za svobodo (partizane), doživel naslednjo izkušnjo: ko je leta 1995 tam vodil delavnico, je nad tem krajem videl žrtve in njihove usmrtitelje, ki so v belih oblačilih stali v krogu in se držali za roke.  

 1. Predstavljaj si velik krog duš v belih oblačilih, ki stojijo nad Ukrajino (ali pa izberi kraj kakšne druge vojne, ki te pokliče). Ko so bile utelešene na Zemlji, so bile na različne načine vpletene v vojno dogajanje. Bela oblačila pomenijo, da so zdaj odrešene.
 2. Drug za drugim se približujejo kraju bojevanja in se s prsti na nogah dotikajo tal, vendar ne stojijo na Zemlji.
 3. Občuti, kaj njihova prisotnost povzroči na bojnih poljih.
 4. Vsakega vojaka v imenu njegovih prednikov (ne glede na to, kateri strani pripada) vprašaj, ali je to, kar počne, v skladu z voljo njegovega srca in uma.
 5. Duše v belih oblačilih ne odidejo, dokler se na obzorju ne pojavi mir.

TRETJI DEL: Vilinska bitja bele golobice so zaprta

Kako to, da je sredi Evrope po sedmih desetletjih relativnega miru izbruhnila tako neusmiljena vojna? Tista vzvišena vilinska bitja (deve), ki so varuhi bele golobice miru, so zaprta. Visok in neskončno dolg zid jim preprečuje, da bi mir prinesli tja, kjer je potreben. Vojna v Ukrajini in vse morebitne prihodnje vojne od nas zahtevajo, da ukrepamo. Da bi uspeli pred mogočnimi varuhi zidu, bomo uporabili pravljični jezik.

 1. Opazuj velikanski lik Matere življenja, ki lebdi nad Zemljo, tako velik, da se igra z oblaki in nevihtami.
 2. Mati ima na sredini svojih dlani drobne luknjice. Vse, kar se vsrka skozi njene dlani, izgine v neskončnost.
 3. Prosi Mater življenja, naj vsrka prej omenjeni zid, ki ločuje človeštvo od dev miru.
 4. Zdaj lahko vidiš, da je zid, ki nas ločuje od dev miru, zgrajen iz kosti ljudi, ki so umrli v neštetih vojnah. Naj stečejo reke vijolične energije, da se kosti spremenijo v cvetoče travnike.
 5. Predstavljaj si, da se cvetovi s travnikov spremenijo v bele golobe, ki prinašajo mir na kraje na Zemlji, kjer je potreben.
 6. Zdaj bodi pripravljen, pripravljena na srečanje z vilinskim ljudstvom belega goloba. Razširi prostor svojega srca, da bodo lahko vstopili. Začuti njihovo navzočnost. Srečaj se z njimi od srca do srca.

ČETRTI DEL: Obnovitev svetišča »tretjega očesa«

Tretje oko je tradicionalno označujemo na čelu. Toda če ga pogledamo bolj celostno, predstavlja energijski kanal, ki povezuje zadnji del glave, njeno osrednje fokusno točko in točko na čelu. Tretje oko pomeni notranji vid, resnicoljubnost in jasnost. Človeški sistem tretjega očesa pa je žrtev nedavnih vojn, ki ne poznajo etičnih in moralnih standardov.

 1. Da bi se približali svetišču tretjega očesa, moramo iti okrog glave. Vrata so na hrbtnem delu glave.
 2. Ko stojiš pri svojem zatilju, si predstavljaj, da stojiš pred velikim svetiščem v obliki pozlačene kupole (podobne tvoji lobanji).
 3. Vrata se odprejo in stopiš skoznje. Zavej se tega, da so to vrata, ki povezujejo človeško glavo z duhovnim svetom prednikov in zanamcev.
 4. Potem stopi naprej skozi tempelj po hodniku, ki vodi med obema polovicama možganov. Najprej naletiš na nešteto spominov na pretekle kulture in zvezdne sisteme, skozi katere se je človeštvo gibalo med svojim razvojem. Potopi se v večdimenzionalno zakladnico preteklosti.
 5. Zdaj pa prispeš osrednji del svetišča, ki ga označuje žleza hipofiza. Tukaj preteklost nima več prostora. Tu lahko začutite kvaliteto večnega zdaj.
 6. V naslednji fazi greš naprej k čelu. Ob prihodu tja (še vedno si v svetišču glave) odpri okno tretjega očesa. Zazri se v ritme življenja, ki se odvijajo pred tvojim telesom.
 7. Preseneti te, kako se z odprtjem okna tretjega očesa odprejo tudi vrata tvojega srca. Prav ljubezen tvojega srca je tista, ki lahko obnovi svetišče človekove glave.

ZAKLJUČEK

Vzamemo si nekaj časa, da se srečamo in poklepetamo. 

Potem oblikujemo krog, ki premosti celine in oceane, in izrazimo hvaležnost za pridobljene izkušnje. 

Zdaj pa začnimo peti! Pojemo samoglasnike, kot smo to počeli na začetku. Tudi druga bitja, ki so skupaj z nami šla skozi to delavnico, povabimo, naj sem nam pri petju pridružijo.