Premostiti prepad

Nedelja 27. februarja 2022 ob 9h zjutraj,

ponovitev v sredo 2. marca ob 20h.

Program že prej preberi, ga natisni in ga imej pri sebi, da boš lahko deloval/a uglašeno ali ga imej na zaslonu računalnika ali telefona. 

V drugih jezikih najdeš program na www.lifenet.si  

Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina. 

UGLASITEV SKUPINE

 1. Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.
 2. Predstavljaj si spiralo, ki se dvigne iz Zemlje in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa in prostora, ki nista podložna omejitvam linearnega časovnega reda niti prostora.
 3. Za boljšo medsebojno povezavo pojmo! Uporabi petje samoglasnikov ali drugih tonov in se pri tem povezuj z vsemi drugimi udeleženci kroga na različnih ravneh stvarstva. 

PRVI DEL: ustvarjalni vidik srčnega središča

Človekovo srčno središče se preoblikuje. Med drugim se razvija kot medrazsežnostni portal sposoben prevajati vesoljne impulze v ozemljena dejanja. Hrbtni vidik srčnega središča je ukoreninjen v vzročnem svetu, kjer so shranjeni pravzorci stvarstva. Žarišče pred prsmi je sposobno njihove moči in vrednosti skozi portal srčnega središča prenesti v utelešeni svet.

Poskusimo izkusiti to novo ustvarjalno pot, da jo bomo lahko uporabljali za podporo Zemljini preobrazbi. Omenjena tri srčna središča bomo povezali s hojo in dihanjem:

 1. Da bi se povezali s središčem za hrbtom bomo hodili 5 korakov nazaj in 3 korake naprej, pa 5 korakov nazaj in 3 korake naprej in tako naprej. Lahko poskusite hoditi telesno, da dobite občutek za takšno hojo. Dejansko pa bomo hodili v imaginaciji in pri tem šteli korake.
 2. Ker vsakič naredite več korakov nazaj kot naprej, se boste čez čas znašli v zakladnici novega vzročnega sveta za hrbtom. (Stari vzročni svet je bil v skladu s hierarhičnim počelom postavljen nad utelešenim svetom. Zdaj sta tako vzročni kot posledični svet postavljena na isti horizontalni ravni.) Doživite kvaliteto in razsežnosti zakladnice vzročnega sveta.
 3. Zdaj se bomo posvetili srčnemu središču pred prsmi. Zdaj bomo hodili 5 korakov naprej in 3 korake nazaj in hojo nekajkrat ponavljali. Lahko boste občutili vrednost prednjega središča.
 4. Zdaj bomo uporabili dihanje, da bi oba centra med sabo povezali in hkrati doživeli srčno središče, ki utripa v prsni votlini med njima.
 5. Vdihni iz centra za svojim hrbtom in pri izdihu vodi dih skozi srčno središče v prsni votlini proti centru pred sabo. Potem dihaj v obratni smeri – vdihni iz centra pred sabo in dih vodi proti centru za hrbtom. Tak način dihanja nekajkrat ponovi. (Naj bo tvoj dih močan, lahko ga celo spremljaš z rahlim žvižgom.)
 6. Potem se umiri. Občuti vrednoto srčnega središča v svojem prsnem prostoru. Izkušnjo teh treh srčnih centrov bomo uporabili v drugem delu delavnice.

DRUGI DEL: Elementarna bitja naj imajo pravico služiti življenju in ne smrti

Očitno pandemični projekt ni povsem uspel s svojim namenom izkoreniniti človeško ljudstvo in zapreti nas v balon strahu in predaje. Zdaj smo soočeni z naslednjo nevarnostjo. Poteka poskus izmaličiti elementarna bitja na tak način, da postanejo poslanci tistih sil, ki se boje nove dobe svobode in ljubečih odnosov, sil, ki nas hočejo privezati na staro dobo strahu, konfliktov in ločevanja. Pri tem uporabljajo metodo preobračanja matrike, ki jo elementarno bitje nosi v srcu, v negativno smer. Ker elementarna bitja skrbijo za čudovito in čudežno oblikovanje utelešenega sveta, lahko ta manipulacija izvedena na njih pomeni, da se bomo nekega dne zbudili v svetu z manjkajočimi povezavami tako z zemeljskimi kot duhovnimi razsežnostmi.

Ker so elementarna bitja del Gajine zavesti nimajo lastne volje, da bi lahko preprečila vsiljeno manipulacijo njihove matrike (kode). Ta poskus manipulacije je primerljiv z obveznim cepljenjem in možnostjo, da se izgubi stik z jedrom Gaje. Pač pa lahko mi kot človeška bitja občutimo to nasilje, razumemo za kaj gre in skladno s tem delujemo.

 1. Skupaj sestavimo ogromen krog, ki prečka kontinente in oceane. Povabimo, da se krogu pridružijo bitja različnih svetov Zemljinega vesolja, ki sodelujejo z telepatskimi delavnicami.
 2. Nadalje prosimo deve in mojstre elementarnega sveta, da tista elementarna bitja katerih kode so bile nasilno spremenjene usmerijo v naš krog.
 3. Zdaj dihamo tako kot zgoraj predlagano. Vdihni skozi srčni center za hrbtom in izdihni z ljubeznijo v naš krog, kjer so zbrana izkrivljena elementarna bitja. Lažne kode se topijo in izginjajo v ozračju ljubezni in se prenavljajo.
 4. Navzoči mojstri in deve zagotavljajo, da prenovljene kode odgovarjajo posameznim elementarnim bitjem in njihovi vlogi v naravnem ali mestnem okolju.
 5. Bodi priča odvijanju preobrazbe in se ga veseli. Elementarna bitja prihajajo v krog, se prenovijo, odhajajo, prihajajo nova…
 6. Ko občutiš, da je trenutek pravi, se zahvali in stopi iz kroga.

TRETJI DEL: Okno vodeče do duhovnega sveta mora ostati odprto

Medtem, ko se več in več tujih snovi vnaša v telo (predvsem pri cepljenjih v zadnjih dveh letih) se veča možnost sprememb pri človeškem pravzorcu (matriki). Težava lahko nastane, ko se prečka mejo med življenjem in življenjem v onostranstvu. Prehod, ki je veljal za normalno poglavje življenja je potrebno zdaj zavestno varovati. Vendar ni pomemben samo trenutek prehoda ob umiranju. Okno vodeče do duhovnega sveta mora ostati vsak trenutek odprto, da se lahko povezujemo s svojim duhovnim domom in njegovimi mojstri modrosti. Če to okno nebi bilo odprto bi imeli občutek kot da smo ujeti v labirintu brez izhoda.
Steber povezave uporaben bodisi za meditacijo ali v procesu prehoda ima več sekvenc, ki se jih da ustvariti na osnovi tele meditacije:

 1. Predstavljaj si, da vidiš po površini planeta mnoge okrogle odprtine. Gaja in njeni pomočniki skozi te odprtine pošiljajo stebre luči v atmosfero. Stebri izvirajo iz srčike (iz notranjega sonca) Zemlje.
 2. Mi utelešena bitja predstavljamo prvi nivo. Kot male skupine naredimo kroge okrog teh odprtin in stebrov.
 3. Nad nami naredijo krog elementarna bitja, ki pomagajo ljudem in jih podpirajo pri prehodu iz ene razsežnosti življenja v drugo dimenzijo.
 4. Na naslednji ravni naredijo krog duše prednikov in zanamcev, ki pomagajo svojim sestram in bratom pri uspešnem prehodu.
 5. Na naslednji ravni naredijo krog angelska bitja sposobna odpreti vrata v duhovne razsežnosti Zemlje. (Predstavljaj si, da duhovni svet tvori širšo sfero obstoja, ki obdaja manjšo sfero utelešenega sveta.)
 6. Ko pa vstopimo v sfero duhovnega sveta se zavemo, da ne niha nad nami temveč okrog nas. Vzemi si čas za doživetje njegovih lepot. Potem se ozemlji v utelešeni Zemlji in se počuti svobodno/svobodnega.

Pozor glede četrtega dela

Ker se je po tem, ko je bila delavnica pripravljena, položaj na Ukrajinsko-Ruski meji zaostril, je postalo nevarno zasukati vzhodni in zahodni blok, tako kot predlaga spodnja vaja, ker se s tem vojna nevarnost lahko prenese čez ves evropski prostor in po svetu. Edino priporočljivo je če se zasuk izvede na ravni srca. Ampak preden začnemo, naredimo sledeč uvodni del:

 • Predstavljaj si, da je tvoj srčni prostor podoben oblaku polnem neskončnih količin vode.
 • Naj se voda iz srčnega prostora kot gost dež vsuje na območje vpleteno v grozeč spopad med Ukrajino in Rusijo in pogasi nevarni ogenj vojskovanja.

ČETRTI DEL: Most čez razkol med vzhodom in zahodom Evrope, in še kje

V zadnjih mesecih je postalo jasno, da je bil razkol med vzhodno in zahodno Evropo načrtno oživljen. Ta vrsta razkola pa se ne tiče samo Evrope ampak se najde na vsaki celini, vsakem kraju, celo bitju. Da bi bil človek cel je potrebno preseči delitve.

 1. Predstavljaj si, da se začneta oba bloka, vzhodni in zahodni počasi sukati okrog skupnega središča v smeri nasprotni urinem kazalcu.
 2. Ob krožnem gibanju zgubljata bloka svoje toge oblike, slednje postajajo bolj feminilne in organske.
 3. Ko tako s tem kroženjem nadaljujemo, se ne da več razlikovati, kaj pripada vzhodu in kaj zahodu.
 4. Uživaj v sintezi vzhoda in zahoda medtem, ko nastaja. Evropa je zdaj videti kot barvita rozeta (mandala) sestavljena iz lepo povezanih pokrajin in z dobrovoljnimi bitji.
 5. Tudi za določeni prostor na Zemlji, ki potrebuje premostitev prepada lahko uporabiš podobno zdravilno gibanje v znamenju sinergije in celovitosti.

PETI DEL: Ta trenutek zahteva da se ponovno povežemo

Post-Covidna doba zahteva, da se nujno znova povežemo s svojim bistvom, da bomo varni in celoviti, ne samo tisti cepljeni temveč tisti ne-cepljeni, kajti pripravljajo se novi izzivi.

 1. Osredini svojo zavest v centralni točki glave med obema polovicama možganov v točki imenovani »tretje oko« (Tretje oko naslikano na čelu je samo simbol tretjega očesa.)
 2. Predstavljaj si močan snop zlatih žarkov, ki izhajajo iz jedra Gaje in planeta. Osvetljujejo prostor tvojih nog in spodnji del telesa dvigajoč se do spodnje konice grodnice, žarišča osebnega elementarnega bitja.
 3. Potem dihaj skozi svoje srčno območje kot predlagano v prvem delu delavnice, točka 5.
 4. Zaključi z ozemljitvijo (naredi korenine)  tako, da te snop zlatih žarkov ne bo ponesel preveč visoko.
 5. Zdaj ko si ukoreninjen lahko dovoliš, da se zlati žarki dvignejo do tvojega kronskega središča in uravnajo njegovo lego na vrhu glave.

ZAKLJUČEK

 • Lahko si vzamemo nekaj časa, da se v našem krogu srečamo in poklepetamo.
 • Potem oblikujemo krog, ki premošča kontinente in oceane in se zahvalimo za nabrane izkušnje.
 • Zdaj bomo spet prepevali kot na začetku in povabimo med nas in k petju tudi druga bitja, ki so nas med delavnico spremljala.