OBNOVITI CIKLIČNO POČELO SLEDEČ LETNIM ČASOM

Ciklična telepatska delavnica jesenskega enakonočja 2021

V torek, 21. septembra zvečer ob 20h, s ponovitvijo v nedeljo, 3. oktobra zjutraj ob 9h

Ciklična delavnica je telepatska. Sledi gibanju Sonca, kar pomeni, da vsakdo začne zjutraj ob 9h (oziroma ob 20.00) po lokalnem času.
Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.


9.00  UGLASITEV SKUPINE

Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.

PRVI DEL – pogovor z drevesi

Začneš nekaj dni pred začetkom delavnice. Odloči se za drevo v svoji bližini, da ga boš povabil/a v skupino. Lahko izbereš tudi drevo iz svojega spomina – lahko tudi več dreves, če želiš.

Pred delavnico obiskuj izbrano drevo telesno ali telepatsko. Uporabi tele vaje:

  • Postavi se s hrbtom nasproti drevesu (raje se ne naslanjaj nanj). Naravnaj razdaljo med vama tako, da se bo za hrbtom lahko razvilo energijsko polje. Kako dojemaš drevo s pomočjo energijskega polja? Odpri svoje srce in pošlji temu čudovitemu bitju tok nesebične ljubezni in hvaležnosti. 
  • Zdaj stojiš z licem proti drevesu in mu pokažeš kako samega sebe preobraziš v drevo. Občuti, kako svoje korenine razširiš globoko pod zemljo, občuti tišino debla, in s svojimi vejami objemi neskončnost neba. Kako občutiš? 
  • Potem prosi drevo, da ti pokaže, kako sebe preobrazi v elementarno bitje. Občuti navzočnost tega bitja v svojem srčnem prostoru. Uglasi se z njegovimi vibracijami in poslušaj s svojim notranjim ušesom, če ima morda sporočilo zate. 

Pri skupinskem delu se ukvarjamo s tem, da »naše« drevo vključimo v kolektivno drevo nastane med našim skupinskim delom. 

Občuti kozmično drevo, ki smo ga skupaj ustvarili kot naš prispevek k zdravju planetarnih gozdov. Občuti, kako naše zdravilno delovanje prispeva k pojavu nove Zemlje znotraj in okrog nas. 

DRUGI DEL – povezovanje z gorami

Izberi goro (morda več gora) s katero bi rad/a komuniciral/a. Lahko izbereš tudi goro, shranjeno v tvojem spominu. Povezuj se z njo že dan ali dva pred delavnico. Uporabljaj naslednje vaje: 

  • Obrni gori hrbet. Roke so postavljene ob telesu navzdol z dlanmi obrnjenimi proti gori. Zavedaj se svojega telesa in mineralnih delcev znotraj sebe. Občuti in opazuj kako delujejo v harmoniji in ravnotežju kot gradniki tvojega telesa. Razširi svojo zavest o mineralih s tem, da jih dojemaš v njihovi eterični obliki: začuti jih kako vibrirajo znotraj tebe. Potem se uglasi z mineralnim telesom gore. Povabi goro bliže k sebi in jo prosi, da se te dotakne ali celo, da vstopi v tvoj notranji svet. Občuti, kako se širiš in se z njenim telesom poistovetiš. Začuti znotraj sebe njeni vrednoti trdnosti in mirovanja. Zberi različne izkušnje.
  • Potem obrni gori svoje lice. Predstavljaj si, da hodiš proti njej in pri tem vstopaš v njen notranji svet – svet njene elementarne zavesti. Občuti hvaležnost ob tem, da smeš vstopiti. Ko se gori približuješ lahko uporabiš vajo hoje na mestu. Kako se občuti tvoja navzočnost znotraj gore? Z notranjim očesom opazuj, če ti je namenjeno kakšno slikovno sporočilo.

Pri skupinskem delu se ukvarjamo z vstavljanjem »naše« gore v »skupnostno goro«, ki smo jo ustvarili vsi udeleženci delavnice – dejansko gre za bodoče telo našega ljubljenega planeta. 

Občuti kozmični planet, ki smo ga skupaj ustvarili kot naš prispevek k zdravju Zemlje. Poskušaj zaznati, kako naša zdravilna dejanja spodbujajo nastanek nove Zemlje v nas in okrog nas. 

TRETJI DEL – komunikacija z vodo

Tudi stik z vodo vzpostavi pred delavnico. Izberi bližnjo reko, potok, jezero ali izvir. Tu so predlagane vaje: 

  • Stoj v vodi do gležnjev ali pa si isto predstavljaj. Skloni se k vodi, zajemi v svoji imaginaciji prgišče vode in vrzi vodo v zrak, da se kapljice razpršijo po prostoru. S tem ustvariš okrog sebe vodni prostor – občuti njegovo kvaliteto. 
  • Predstavljaj si da zajameš prgišče vode iz reke, jezera…dvigni jo nad glavo in jo razlij čez svoj tilnik in hrbet. Vzdolž hrbtenice steče v Zemljo. Nekajkrat ponavljaj, da se spoprijateljiš z vesoljnim elementom vode. 
  • Tokrat dojemaj vodo kot zavestno bitje z lastnim spominom in namenom na Zemlji ustvarjati življenjske oblike na igriv način. Občuti vodo znotraj sebe, kako poživlja tvoje celice in z novo močjo napaja tvoj DNA. Za doživetje preobrazbe uporabi notranje čute. 

Pri skupinskem delu povežimo naše različne izkušnje v občutljivo vodno sfero, ki Zemljo ovija v obliki tisočerih svetlečih se vodnih membran plešočih v svobodi gibanja. S tem prispevamo k poživitvi življenjskih sil našega čudovitega planeta. Tudi tokrat občuti delež človeštva pri pojavu nove Zemlje znotraj in vse okrog nas.

Ustvari navdihnjen zaključni ritual in se zahvali za izkušnje.