KONČATI VOJNO

dopolnjena meditacija za Ukrajino – končati vojno

LifeNet telepatske imaginacije – če mogoče jih izvajajte VSAK DAN dokler je to potrebno.

Prevod v druge jezike najdete na www.lifenet.si

Vaja 1 

Zadnji dve leti priplavajo na dan stare nikdar razrešene traume potrebne zdravljenja. Pandemija Covida se lahko razume kot ponovitev valov kuge v poznem srednjem veku. Agresija Rusije na Ukrajino se lahko dojema kot ponovitev nacistično/fašistične agresije na narode Zemlje med drugo svetovno vojno. To travmo je treba pozdraviti, da naredimo prostor za mir na področju Ukrajine, Rusije in Belorusije.

 1. Predstavljaj si visok angelski zbor bitji kot so kerubi, lebdeč nad Zemljo. Iz njihovih oči kapljajo na Zemljo solze sočutja. Njihov namen je dvigniti človeško travmo vojn iz planetarnega spomina. Glej zeleno sfero zdravljenja, ki nastaja okrog Zemlje in teh spominov.
 2. Potem povabi elementarna bitja Gaje, ki delujejo pri procesih preobrazbe, da vodijo skozi proces preobrazbe vsak posamezen spomin na uničenje druge svetovne vojne in na njegovo zrcaljenje v kolektivnem spominu človeštva.
 3. Pomagaj pri tem tako, da si predstavljaš fine (vijolične) drobce ametista kot silne tokove prečiščujoč čustvene prostore človeštva in Zemlje. Zahvali se mineralnemu kraljestvu za to pomoč.
 4. Zdaj si predstavljaj da se ljudje dobre volje odpravimo na široke planjave na vzhodu Evrope z namenom narediti obsežen krog okrog Ukrajine, Belorusije in Rusije.
 5. Ustvarimo odprt prostor in povabimo prednike teh narodov iz duhovnega sveta, da se nam pridružijo, pa angelska bitja, ki varujejo pravzorce teh treh narodov in mogočna bitja iz elementarnih kraljestev, da se spustijo med nas in se vseh vpletenih v vojno dotaknejo z navdihom božanske milosti in miru iz srca Zemlje.

Vaja 2

 1. Predstavljaj si, da je tvoj srčni prostor kot oblak vsebujoč ogromne količine vode prepojene z vrednoto ljubezni..
 2. Naj voda iz srca dežuje na Ukrajino in pogasi nevarni ogenj vojskovanja.

Vaja 3 

Zahodna meja Ukrajine poteka deloma po zmajevi hrbtenici Evrope, ki se začne s Pireneji, nadaljuje z lokom Alp, potem preskoči na Karpate in se nazadnje izteče v Črnem Morju. Karpati so območje, kjer je Ukrajina povezana z mineralnim zmajem Evrope.

 1. Velika planjava Ukrajine, Belorusije in Rusije je dom ženskega vidika prvinskih (zmajevih) sil Evrope. Podobno beli kači je slednja zvita v podzemlju imenovanih dežel.
 2. Bela kača je simbol zmajevih sil sočutja, ljubezni in modrosti.
 3. Predstavljaj si, da ima beli zmaj dihalne odprtine razporejene po teh vzhodnih deželah.
 4. Zdaj začenja beli zmaj dihati. Množica svetlobnih krogel se dviga iz njegovih dihalnih odprtin. Prostor vzhodne Evrope zapolnijo z informacijo sočutja, ljubezni in modrosti.