Dodatna meditacija za Ukrajino razširjena za celo Zemljo

Dodatna meditacija za Ukrajino razširjena za celo Zemljo

Razvoj dogodkov v Ukrajini lahko vodi k uničenju Zemlje. Gaja kot Mati življenja ima v rezervi zasilni srčni sistem. Kot skupina lahko pomagamo, da se aktivira, kadar je potrebno. 

 1. Začni z vajami 1 do 3, posvečene krizi v Ukrajini, ki smo jih že objavili in jih spodaj najdeš ponovljene – lahko se odločiš tudi za eno od njih. 
 1. Predstavljaj si, da so dihalne odprtine bele zmajevke iz vaje 3 razporejene po celem planetu. 
 1. Iz dihalnih odprtin se dvigajo kristalni plameni obarvani zeleno. 
 1. Kristalno zelena luč se zbira v atmosferi in oblikuje zeleno sfero okrog Zemlje s kvaliteto prvinske (kozmične) ljubezni. 
 1. Tudi obkroži določene svetovne voditelje s sfero bele svetlobe, da jih ne morejo navdihovati sile razkroja. 

Vaja 1 

 1. Ljudje dobre volje se odpravimo na široke planjave na vzhodu Evrope z namenom narediti obsežen krog okrog Ukrajine, Belorusije in Rusije.
 2. Ustvarimo odprt prostor in povabimo prednike teh narodov iz duhovnega sveta, da se nam pridružijo, pa angelska bitja, ki varujejo pravzorce teh treh narodov in mogočna bitja iz elementarnih kraljestev, da se spustijo med nas in se vseh vpletenih v vojno dotaknejo z navdihom božanske milosti in miru iz srca Zemlje.

Vaja 2 

 1. Predstavljaj si, da je tvoj srčni prostor kot oblak vsebujoč ogromne količine vode. 
 1. Naj voda iz srca dežuje na Ukrajino in pogasi nevarni ogenj vojskovanja. 

Vaja 3 

Zahodna meja Ukrajine poteka deloma po zmajevi hrbtenici Evrope, ki se začne s Pireneji, nadaljuje z lokom Alp, potem preskoči na Karpate in se nazadnje izteče v Črnem Morju. Karpati so območje, kjer je Ukrajina povezana z mineralnim zmajem Evrope. 

 1. Velika planjava Ukrajine, Belorusije in Rusije je dom ženskega vidika prvinskih (zmajevih) sil Evrope. Podobno beli kači je slednja zvita v podzemlju imenovanih dežel. 
 1. Bela kača je simbol zmajevih sil sočutja, ljubezni in modrosti. 
 1. Predstavljaj si, da ima beli zmaj dihalne odprtine razporejene po teh vzhodnih deželah. 
 1. Zdaj začenja beli zmaj dihati. Množica svetlobnih krogel se dviga iz njegovih dihalnih odprtin. Prostor vzhodne Evrope zapolnijo z informacijo sočutja, ljubezni in modrosti.