Dragi znani in neznani prijatelji, soustvarjalci telepatskih delavnic,

upam, da niste že siti telepatskega dela, ki se je leta 2020 porodilo iz (nadaljujočih se) omejitev zaradi virusa Covid!

Iz izkušenj socialistične Jugoslavije vem, da so bile grozne odločitve, ki so bile povezane z dobrobitjo državljanov, pogosto sprejete v mesecu avgustu, ko ljudje na počitnicah niso bili pozorni. Zdaj se dogaja nekaj podobnega.

Intuicija, moje sanje in tesni sodelavci mi govorijo, da človeštvo ravno zdaj stoji na odločilnem razpotju. Ena pot vodi k popolni robotizaciji naše družbe in nadzoru nad posameznikom. Druga pot vodi k soustvarjanju z bitji te čudovite Zemlje, vidnimi in nevidnimi, in k miru med ljudmi.

Potrebna je relativno velika skupina, da izrazimo odločitev, po kateri od dveh poti bomo želeli hoditi v naslednjih letih in še naprej v prihodnost.

Ni dovolj, da odločitev izrazimo na mentalen način. Odločitev je treba izraziti v različnih jezikih in večdimenzionalno. Trdno verjamem, da je jezik telepatskih delavnic primeren za izražanje takšne odločitve.

Zavedam se, da ste nekateri na počitnicah, vendar bi vseeno želeli sodelovati. Zato predlagam, da telepatsko delavnico (ki ima namen, da se odločimo, katero od obeh poti želimo ubrati) izvedemo v večernem času, v soboto, 8. avgusta, ob 20-ih, s ponovitvijo (za tiste, ki se je v soboto ne bodo mogli udeležiti ali jo bodo radi ponovili) v nedeljo, 9. avgusta ob istem času.

Ne ukvarjajte se s časovnimi razlikami. Delali bomo v skladu s Soncem, zato začnite ob 20. uri po vašem času.

Program delavnice v različnih jezikih bomo v petek, 7. avgusta, objavili na spletni strani društva VITAAA, na spletni strani LifeNeta, udeleženci Cikličnih delavnic pa lahko Iveto zaprosite, naj vam pošlje ta program.

Druga tema, ki jo je treba obravnavati, je percepcija in posredovanje vaših zaznav po telepatskih delavnicah. Ne odlašajte in drugim sporočajte svoje zaznave, tudi če so popolnoma drugačne od vseh drugih. Skupne izkušnje zadnjih nekaj mesecev kažejo, da so zaznave skoraj vedno različne. To je odločilen evolucijski korak, pri katerem se ločimo od samovoljne ideje, da je resničnost življenja objektivna stvar. Ne! Vsak trenutek življenja je drugačen, zato se tudi mi med seboj razlikujemo. Realnost je zlitje »objektivne« navzočnosti pokrajine, bitja itd. in subjektivne, soustvarjalne percepcije posameznika.

Vse različne percepcije nekaj dragocenega dodajo k večplastni resničnosti nekega kraja ali bitja. Kraji in bitja so del elementarne zavesti Gaje in sami se lahko odločijo, kaj od gradiva, ki ga zazna skupina med delavnico, jim lahko pomaga, da postanejo bolj svobodni in celoviti – in kaj bi morali prepustiti nam kot posameznikom, ker je to pomembno za našo osebno izkušnjo in razvoj.

Ko berem vaša poročila, čutim iskrenost avtorjeve navzočnosti za napisanim besedilom in to je tisto, kar je pomembno.

Glede navdušenega odziva na različne telepatske projekte in glede na lastne izkušnje menim, da je to delo dragoceno za sedanji čas in za prihodnost.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo, Marko Pogačnik, Unescov umetnik za mir, ambasador dobre volje ZN, Šempas, Slovenija, 3.8.2020

One Comment

 1. Spoštovani in dragi naš Marko

  Spremembe so del našega delovanja in tukaj se pokaže kje smo kot posamezniki. Zelo sem vesela da se dogajajo te povezave po svetu. Mi smo tisti, ki delamo spremembe z našimi energijami in ki jih pošiljamo v vesolje. Pomembno je da delamo na tem da spreminjamo nizke vibracije v visoke.
  Hvala, Hvala, Hvala…
  Zelo bi bila vesela, če bi lahko dobila vaš program za telepatska povezovanja. Z velikim veseljem se pridružim delovanju za naše skupno najvišje dobro in dobro vsega kar obstaja, celote.

  Tri leta nazaj sem dobila uvid, znaki so me pripeljali do Mire Omerzel in nadvse sem ji hvaležna za vse kar mi je dano do današnjega trenutka. Še vedno sem povezana z njo in hvaležna. Takrat se je zame začelo čisto drugačno potovanje na Zemlji. Neizmerno sem hvaležna za vso pomoč, podporo, zaščito, vodstvo…

  Vem kako je pomembno povezovanje, za najvišje dobro vsega in vseh nas.

  Z ljubeznijo Alma Missia Špiler

  Alma Missia Špiler

Comments are closed.