Sobota, 8. avgusta 2020, od 20h do 21.40

Delavnica se bo ponovila v nedeljo, 9. avgusta 2020 ob ​​istem času

Delavnica temelji na telepatski komunikaciji, zato lahko prosto izberete kraj, kjer boste sodelovali na njej.

Nemško, slovensko, rusko, francosko, špansko, hebrejsko ali angleško različico tega načrta delavnice lahko poiščete na spletni strani srečanja LifeNet 2020. Lahko pa prosite tudi Iveto Šugarkovo iz Češke, koordinatorko Telepatske ciklične delavnice, naj vam načrt pošlje po e-pošti: iveta.sugarkova@gmail.com pa povejte ji, v katerem od omenjenih jezikov ga potrebujete.

Program je pripravil Marko Pogačnik, Unescov umetnik za mir in ambasador dobre volje ZN, skupaj s člani Društva VITAAA.

Na to delavnico lahko povabite svoje prijatelje ali sodelavce, ki jim zaupate, tako da jim program pošljete po elektronski pošti.

Ne ukvarjajte se časovnimi razlikami. Delamo v skladu s Soncem, zato 8. avgusta začnite ob 8. uri zvečer po vašem času.

Natisnite si načrt delavnice ali ga pripravite na računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili urniku.

Po vsakem delu delavnice si vzemite nekaj trenutkov za zapisovanje svojih izkušenj, da jih boste lahko kasneje delili s skupino. 

Naša intuicija, sanje in pogovori nam govorijo, da je človeštvo prav zdaj na enem najbolj odločilnih razpotij. Ena pot vodi k popolni robotizaciji naše družbe in nadzoru nad posamezniki. Druga pot vodi k soustvarjanju z vidnimi in nevidnimi bitji te čudovite Zemlje in k miru med ljudmi.

Potrebna je relativno velika skupina, da izrazimo odločitev, po kateri od obeh poti bomo želeli hoditi v naslednjih letih in naprej v prihodnost. Verjamemo, da smo vsi, ki tukaj sodelujemo, že sprejeli odločitev, da gremo po poti življenja in svobode. Namen te telepatske delavnice je sporočiti svojo odločitev bitjem Zemlje in vesolja, jo prizemljiti tako v telesu planeta kot v svojem telesu. To bomo naredili kot holografski delček (fraktal) človeštva kot celote.

RISBA: Hrbtenica Evrope
20.00–20.10 Uglasitev skupine

Pokrajina, kjer se zberemo za to delavnico, je na skrajnem severu glede na hrbtenico Evrope. Srečamo se nad velikim telesom Grenlandije.

 1. Najprej mi kot ljudje oblikujemo krog nad Grenlandijo in se pri tem zavedamo drug drugega in svojega skupnega namena, s katerim smo se v tem trenutku zbrali.
 2. Nato povabimo druga bitja Zemlje in vesolja, naj se nam pridružijo. Poskusite občutiti njihovo navzočnost.
 3. Oblikujemo svojo eterično vesoljsko ladjo, s katero bomo potovali vse do Rdečega morja in nazaj na Grenlandijo.
 4. Naj bo naša vesoljska ladja nevidna, ker se na poti morda dotaknemo krajev, ki so pod hudim nadzorom.
20.10–20.20 Čiščenje našega telesa in planeta
 1. Predstavljajte si, da je tukaj na severu tako mrzlo, kot je vedno bilo, vendar se kljub temu strašno potite. Vse snovi in ​​vzorci, ki ne spadajo v vaše bistvo, zapustijo vaše telo v obliki temnih kapljic.
 2. Potem se zaveste, da se tudi vse v vašem okolju znoji (tudi drevesa in zgradbe …) in temne kapljice se nabirajo povsod.
 3. Potem si predstavljajte tudi velika mesta, industrijske in vojaške komplekse itd. Stare človeške projekcije in oblasti zapuščajo planet.
 4. Vsi ti gromozanski tokovi temnih kapljic se združujejo in stekajo v kozmičen prostor, v katerega jih pritegnejo Saturnovi obroči. Obroči Saturna so kot obrati za recikliranje, ki temne energijske delce lahko usmerijo nazaj k njihovem svetlobnem izviru.
 5. (Če se kasneje na poti proti jugu znajdete v situaciji, ki vas pozove k čiščenju, uporabite isto metodo.)
20.20–20.30 Ognjene vode Islandije

Voda bo nocoj naša soustvarjalka. Začnemo z ognjeno vodo islandskih gejzirjev.

 1. Začutite v sebi ognjeno vodo Gajinega navdiha: tako kot gejzir ima svoj izvir na dnu vašega telesa. Kapljice njenega navdiha segajo v vse prostore in kotičke vašega telesa in zavesti.
 2. Predstavljajte si, da se gejzirji Gajinega navdiha pojavljajo po vsej Zemlji in navdihujejo ljudi, da se ločijo od starih vzorcev vedenja in spoznajo svoje resnično bistvo.
20.30–20.50 Za povezovanje voda Zemlje

Ko gremo naprej na jug, si predstavljamo, da stojimo sredi Nemčije (sredi Evrope) in skupaj z svojimi gosti iz različnih razsežnosti življenja oblikujemo velik krog – dejansko je to ogromna posoda.

 1. Predstavljajte si, da vse evropske reke v to posodo pošljejo 10 odstotkov svoje vode.
 2. Predstavljajte si, da 10 odstotkov svoje vode v to posodo pošljejo tudi glavne svetovne reke.
 3. Voda v naši posodi je zdaj tako visoka, da se dotika naših src. Intenzivna izmenjava ljubezni poteka med vodami planeta in našimi srci.
 4. Nazadnje z vzhoda pride Tihi ocean, da se dotakne hrbta vašega srca.
 5. Atlantski ocean se približa z zahoda in se tudi dotakne hrbta vašega srca. (Zato lahko spremenite svoj položaj v krogu, če se vam zdi to potrebno.)
 6. Začutite, kako so vode Zemlje popolnoma uravnotežene v vašem telesu in na planetu.
20.50–21.00 Kozmična povezava vode
 1. Odpremo svoj krog k jugu in voda, ki smo jo zbrali v naši posodi, se veselo približa zmaju Alp.
 2. Ko se dotakne visokih gora, se voda dvigne v navpično lego. Predstavljajte si stebre vode, kako segajo k zvezdam, ki poosebljajo kozmični navdih.
 3. Občutite te stebre vode v sebi in odprite se kozmičnemu navdihu, ki vam ga prinašajo.
21.00–21.10 Vzemite si nekaj trenutkov za počitek in si zapišite izkušnje.
21.10–21.20 Matrica Zemlje
 1. Voda, ki smo jo do zdaj zbirali, se širi po Balkanu – tudi po Grčiji.
 2. Široko se razporedi po pokrajini, podobno kot energijsko polje, in kroži v nasprotni smeri urinega kazalca, v krogih s središčem nad krajem bosanskih piramid.
 3. Med svojim počasnim gibanjem vase vključuje vzorce matrice življenja, ki jih je Gaja s svojimi sodelavci ustvarila med evolucijo planeta.
 4. Začutite to vodoravno polje v sebi, kako kroži okrog središča za vašim popkom.
21.20–21.30 Eksplozija v Bejrutu

Med pripravo na to delavnico se je v bejrutskem pristanišču zgodila grozna eksplozija, ki je pretresla eterični prostor med Balkanom in Sinajem, pomemben za naslednje zaporedje naše poti. To je posledica trka Zemlje z nekim zastarelim planetom in njegovo civilizacijo, ki se je ne tako dolgo nazaj zgodil na eterični ravni. Gre za temen planet, ki je izgubil svoj namen v vesolju in se poskuša utelesiti na Zemlji in znotraj človeštva, tako da nas potiska na napačno pot.

Za zdravljenje rane v Sredozemlju uporabimo obred Gajinega dotika, Solzo božanske milosti:
 1. Z molitveno gesto dvignite roke do ravni svojega srca in pustite, da se kapljica vašega sočutja (povezana z osebo, krajem ali situacijo) spusti v prostor med dlanmi.
 2. Priklonite se k Zemlji in s svojo domišljijo sezite globoko v kraljestvo Gaje, Matere življenja. Z rokami oblikujte posodo in prosite Gajo za kapljico odpuščanja, povezano s stisko ali žaljivko, ki je bila storjena določenim vidikom življenja, kraju ali njenim bitjem.
 3. Vzravnajte se in dvignite posodo svojih rok (ki že vsebuje kapljico vašega sočutja in kapljico odpuščanja Gaje) k nebu in prosite za kapljico božanske milosti.
 4. Zdravilna voda se zdaj zbira na homeopatski način. Posodo vodite tako, da v domišljiji zdravilno vodo usmerite k zastavljenemu cilju. Namen vašega srca in pozornost vaše zavesti sta skupaj most, ki zdravilni impulz vodi tja, kjer je potreben.
 5. Zahvalite se. Na osnovi načela osebne vere in telepatije lahko ta ritual deluje tudi na dolge razdalje.
21.30–21.50 Rdeče morje

Preden pridemo do svojega končnega cilja, Rdečega morja, ga moramo očistiti, da bo lahko sprejel večrazsežnostni tok vode, ki smo ga ustvarili na svoji poti proti jugu.

 1. Predstavljajte si, da se Mesec bliža Rdečemu morju. Spomnite se, da voda sledi ritmom plime in oseke, usmerja pa jih Mesec!
 2. Mesec ustvari tako močno privlačnost navzgor, da k sebi potegne vso vodo Rdečega morja in jo očisti človeških projekcij.
 3. Rdeče morje, zdaj suho, se razkrije kot ogromen portal, odprt za notranje razsežnosti Zemlje.
 4. Preden Mesec morsko vodo spusti nazaj v Rdeče morje, voda, ki smo jo prinesli s severa, priteče čez gore Sinaja v suho kotlino Rdečega morja.
 5. Ta impulz prebudi kundalini zmaja Evrope, prvinsko moč življenja, ki spi za portalom Rdečega morja.
 6. Zmaj Evrope je podoben vodni kači, ko se premika skozi podzemlje in kot tok prvinske vode teče navzgor po hrbtenici Evrope, dokler ne doseže najvišje točke, Grenlandije. Površine Zemlje se dotakne s svojim blagoslovom na tistih točkah, ki smo jih obiskali na poti.
 7. Sledite njegovi poti skozi telo od svojih peta do najvišje čakre – tako visoko, kolikor lahko sežete z rokami. Njegova pot ne vodi znotraj hrbtenice (kot je to pri kundalini), ampak teče kot vodni tok za hrbtenico in tudi za vašo lobanjo, tako da se ju na določenih točkah dotika.
21. 50–22.00 Zaključek
 1. Informacije, zbrane v telesu Evrope, posredujte drugim celinam.
 2. Zahvalite se drug drugemu in našim gostom iz vzporednih svetov.
 3. Razpustimo našo vesoljsko ladjo, da se njeni delci vrnejo v univerzalno zakladnico, in ločimo se od naše skupine.
 4. Zapišite svoje izkušnje, preden jih pozabite.

Prosim posredujte svoje izkušnje na zgoraj omenjeni spletni strani srečanja LifeNet 2020.

OPOMBA

Saturn, Luna, reke in oceani, ki pri tem delu igrajo pomembno vlogo, niso le oddaljeni planeti ali vodna telesa, temveč tudi arhetipska bitja, ki so blizu naši zavesti.