Telepatska LifeNet / VITAAA avgustovska delavnica

Nedelja 15. avgusta ob 9.00 in ponovitev v sredo 18. avgusta ob 20.00

Po celem svetu razširjeni »projekt pandemije« je dejansko hud pritisk na proces ponovnega rojstva človeškega bitja kot bitja resnice in ljubezni – proces, ki zadnji dve desetletji poteka vzporedno s preobrazbo Zemlje v večrazsežnostni planet. Delavnica je sestavljena iz vaj namenjenih varovanju celovitosti individualnega človeškega bitja v nevarnih okoliščinah s katerimi se soočamo med trajanjem »projekta pandemije.«

Program delavnice lahko najdete na spletni strani www.vitaaa.net , v drugih jezikih pa na www.lifenet.si/meditations 

Delamo v sozvočju z gibanjem Sonca zato začnemo ob dogovorjeni uri, ne glede kje se na Zemlji nahajamo.

Natisnite si program delavnice ali ga imejte pripravljenega na zaslonu, da boste lahko uglašeno sodelovali.

 • Ker ima vsak sodelujoči lasten ritem ustvarjalnega delovanja, smo se odločili, da posameznim vajam ne bomo več postavljali časovnega okvira. Označene so kot »Prvi del«, »Drugi del«…Za vsako vajo si vzemite toliko časa kot ga potrebujete in se zavedajte potrebe, pri delu ohranjati celovitost sodelujoče skupine razporejene po svetu.

9.00 Uglasitev skupine

 1. Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.
 2. Nadalje bomo ustvarili prostor za našo delavnico obdan s finimi membranami, ki nam omogočajo soustvarjanje in nas varujejo pred vmešavanjem od zunaj. Občuti hvaležnost ker nas membrane varujejo pred dejavnostjo proti-sil, ki lahko blokirajo pot miru in zemeljskega stvarstva.
 3. Predstavljaj si spiralo, ki se dvigne iz zemlje in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa, ki ni podložen omejitvam linearnega časovnega reda.
 4. Če se ti med delavnico zgodi, da ne moreš naprej ali izgubiš stik s skupino uporabi petje samoglasnikov ali drugih tonov, da se prebiješ naprej. Lahko se tudi vrneš v krog, ki smo ga ustvarili in se domisli, da te skupina podpira.

PRVI DEL Vrniti srcu njegove prvinske moči

Z namenom, postati ustvarjalec visokih kultur, je človek sklenil »pakt s hudičem« (rečeno simbolično) in se s tem odrekel neposredni povezanosti s srcem Gaje, stvarnice Zemljinega vesolja. Na mesto te povezanosti smo dobili »obvoznico« (bypass) nameščen na hrbtenico. Obvoznica vodi večino Gajinih ustvarjalnih sil mimo našega srčnega območja in naravnost k logični polovici naših možganov. Skozi srčno območje zdaj teče le nekaj odstotkov Gajine moči. »Pakt« je človeku omogočil skoraj neomejeno polje ustvarjanja – tako v dobrem smislu kot tudi v nepojmljivo rušilnem nesmislu. Zgodovinsko gledano je bil pakt verjetno sklenjen na prehodu iz neolitika v bronasto dobo.

 1. Z namenom preprečiti, da bi človeške ustvarjalne sile postale vedno bolj rušilne, je treba preklicati »pakt s hudičem«. Izraz se uporablja, kadar človek izroči tujim silam (bitjem) del svojega bistva in v zameno dobi nekaj, kar presega njegove naravne sposobnosti. V našem primeru smo tujim silam/bitjem izročili svoje ljubeče sozvočje z Gajinim stvarstvom in v zameno dobili skoraj neomejeno moč uresničiti karkoli na utelešeni ravni hočemo.
 2. Uporabi vajo Dotika Gaje za odklop z namenom osvoboditi človeštvo tega »pakta s hudičem«. Prosi pomoč silnih angelov, v evropskem izročilu imenovanih Kerubi. Izrazi svojo odločenost, od tega trenutka dalje ustvarjati uglašeno s pravzorci Zemljinega in Vesoljnega stvarstva. (Opis vaje odklopa najdeš na koncu.)
 3. Zdaj je treba še odklopiti in preobraziti omenjeno »obvoznico«. Uporabi še enkrat gesto odklopa, da odklopiš obvoznico od svojega telesa. Prosi Kerube, da jo sprejmejo (daj jim jo z ustrezno gesto!), jo preobrazijo in njeno energijo in informacijo vrnejo vesoljni shrambi življenjske sile.
 4. Predstavljaj si, da stojiš (vstani!) v stebru prvinske sile življenja, ki priteka navzgor iz srca Gaje skozte in te povezuje z jedrom Vesolja. Ne obstaja nobena obvoznica več, ki bi lahko motila ta pretok.
 5. Nadaljuj z imaginacijo znamenja neskončnosti (8), ki pokončno pleše znotraj stebra in povezuje tvoj srčni prostor s srcem Gaje. Občuti kvaliteto, ki pri tem nastaja znotraj sebe.

DRUGI DEL Varujmo zarodek prenovljenega človeškega bitja

Po celem svetu razširjeni »projekt pandemije« je dejansko hud pritisk na proces ponovnega rojstva človeškega bitja kot bitja resnice in ljubezni – proces, ki zadnji dve desetletji poteka vzporedno s preobrazbo Zemlje v večrazsežnostni planet. Zavedajmo se, da smo zadnji dve leti izpostavljeni različnim manipulacijam namenjenim preprečitvi rojstva prenovljenega in celovitega človeškega bitja.

 1. Bistvo človeškega bitja se da simbolično izraziti z likom notranjega otroka. Namen naslednje vaje je zavarovati celovitost svojega notranjega otroka v nevarnih okoliščinah, ki so vzniknile na osnovi tako imenovane »Covid pandemije«.
 2. Preobrazi svoj trebušni prostor v votlino znotraj Zemlje. Predstavljaj si njene stene v sijaju neštetih kristalov, ki se zrcali v jezercu na dnu votline.
 3. Ljubeče položi svojega notranjega otroka na otep slame na tla. (Asociacija na Jezusovo rojstvo v betlehemski votlini ustreza.)
 4. Povabi elementarna bitja Gaje in angelska bitja Sofije, naj se približajo notranjemu otroku v votlini in zavarujejo njegovo celovitost ne glede na vse vrste nevarnosti, ki se pojavljajo v zvezi s tako imenovano »pandemijo«.

TRETJI DEL Dihaj skozi vodo, da si odpreš pot ponovnega rojstva

Pot ponovnega rojstva zdaj in tukaj povezuje dihanje (element Zraka) z elementom Vode. Element Zraka označuje novo kvaliteto zavesti, element Vode pa nov način, kako se življenje uteleša.

 1. Vzemi prvi vdih iz jedra Gaje in ga vodi do vodne leče (diska) sončnega pleteža (Območje pleteža – solarnega pleksusa – med trebuhom in prsnim košem ni ognjeno – kot se pogosto govori – temveč vodno področje, prepojeno z iskrami luči. Je vir znanja, kako prvinske sile in inspiracije Gaje preobraziti v gradnike utelešene resničnosti.)
 2. Potem izdihni vodoravno skozi vodno območje pleksusa na vse strani. Zavedaj se, da dihaš z vodo, ko se tvoj dih širi skozi vodno lečo pleteža. Kako občutiš?
 3. Pri naslednjem vdihu vodiš dih proti središču pleksusa.
 4. Sledi naslednji izdih, pri katerem dih vodiš (obogaten z vodno kvaliteto) navpično proti jedru Vesolja.
 5. Po kratkem premoru vdihni iz jedra Vesolja (Sofije) in dih vodi navzdol do središča sončnega pleteža.
 6. Izdihni vodoravno na vse strani skozi vodno lečo pleksusa  in potem vdihni v smeri njegovega središča.
 7. Nazadnje izdihni proti jedru Zemlje (Gaje) in začni osem-taktno dihanje spet od začetka. Postoj na kratko med posameznimi enotami vaje, da bi občutil/a nastajajočo kvaliteto.
Kadar želiš si vzemi čas za kratek počitek.

ČETRTI DEL: Na novo rojeni notranji otrok

S pojmom novorojenega notranjega otroka je mišljena popolnoma nova stopnja razvoja, ki človeštvo ponese onkraj faze »homo sapiensa«. Je sinteza človekovega dušnega bistva in osebnega elementarnega jaza. Izgine ločnica med elementarnim bistvom Gaje in duhovnim bistvom človeške evolucije. Smo na pragu doživetja, da postanemo ljubeča in soustvarjalna bitja Zemlje, brez da bi izgubili svoje duhovno bistvo in njegov namen. Čestitke, dragi soljudje!

 1. Predstavljaj si svetlo zvezdo nad glavo. Predstavlja arhetipsko (izvorno) jedro človeškega rodu.
 2. Potem si predstavljaj podobno svetlo zvezdo v središču Zemlje, ki označuje elementarno bistvo Gaje in njenih evolucij.  
 3. Obe zvezdi pomagata, da se proces rojstva lahko začne. Zgornja zvezda prebudi notranjega otroka spečega v votlini trebuha. Spodnja zvezda odpre pot rojstva navzgor.
 4. Predstavljaj si notranjega otroka, ko zdrsne skozi vodni disk solarnega pleksusa. Tam sreča svojega dvojčka, tvoje elementarno bitje, ki domuje prav tam, ob spodnji konici grodnice.
 5. Opazuj medsebojno delovanje obeh dvojčkov medtem, ko se pomikata skozi vode sončnega pleteža – kar se zaključi z rojstvom tvojega celovitega človeškega bitja.
 6. V naslednji fazi si predstavljaj kako tvoj na novo rojeni notranji otrok stoji v tvojem srčnem prostoru. Stoji na vodi pleksusa, s srcem na tvojem srčnem središču in glavo povezujočo obe polobli tvojih možganov. Kako občutiš?
 7. Zdaj navzočnost prerojenega notranjega jaza razširi na celo telo – pleše v trebušnem prostoru, dotika se tvojih stopal, konice prstov in konice ušes.
 8. Občuti, kako zveniš, kadar si v sozvočju z razvijajočo se preobrazbo Zemlje.

Zaključek

Zahvalimo se eden drugemu in našim gostom iz vzporednih svetov, vključno s predniki in zanamci.

Sodelujte spet, če le morete, ko bomo delavnico ponovili.

Svoje izkušnje lahko postavite na spletno stran VITAAA.

Vaja Dotika Gaje za odklop

Drži roki sklenjeni v horizontalnem položaju pred pleksusom in ju močno stisni. Zavedaj se okoliščin, ki jih želiš odklopiti. Čez nekaj trenutkov z vso silo roki razdruži. S tem izničiš dano vezanost.


Model 8-faznega dihanja (risba)