Nedelja, 11. oktobra, od 20.00 do 21.35, posvečena izzivom tega trenutka in vprašanju, kako bi radi razvijali svoje omrežje. Delavnico bomo ponovili v soboto, 17. oktobra ob 9. uri (zjutraj!).

TELEPATSKA DELAVNICA Z LIFENETOM 2020

Kombinacija »pandemije virusa Covid« s pospešenjem »podnebnih sprememb«, skupaj z migrantsko krizo in vzponom despotskih režimov, ki jim ni mar za ekološka vprašanja, bi lahko v kratkem času privedla do sestitja vitalno-energijskih sistemov Zemlje. Podpirati moramo Gajo in njene elementarne svetove, da se nit življenja ohrani.

Delavnica temelji na telepatski komunikaciji, zato lahko sami izberete kraj, kjer boste pri njej sodelovali.

Nemško, slovensko, rusko, francosko, špansko hebrejsko in angleško različico tega načrta delavnice najdete na spletni strani srečanja LifeNet 2020: http://www.lifenet.si/meditations ali na https://www.lebensnetz-geomantie.de.

Program je pripravil Marko Pogačnik, Unescov umetnik za mir in ambasador dobre volje ZN.

Na to delavnico lahko povabite svoje prijatelje ali sodelavce, ki jim zaupate, tako da jim program pošljete po e-pošti.

Ne ukvarjajte se s časovnimi razlikami. Delamo v poravnavi s Soncem, zato 11. oktobra začnite ob 20. uri zvečer po svojem lokalnem času.

Natisnite si načrt delavnice ali si ga pripravite na računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili urniku.

20.00–20.10: uglasitev skupine
 1. Čeprav smo razpršeni po Evropi in širše, čutimo navzočnost te skupnosti, v katero smo se združili zaradi svoje ljubezni do Zemljinega stvarstva in občutka skupne odgovornosti za življenje Zemlje.
 2. Najprej moramo ustvariti prostor, sestavljen iz eteričnih membran, v katerem bo potekala naša delavnica. Prosimo, naj nas te membrane tudi zaščitijo in skrijejo pred silami, ki poskušajo obrniti evolucijsko pot Zemlje in človeštva in blokirati naša ustvarjalno prizadevanje.
 3. Prosimo za podporo in sodelovanje vseh bitij z različnih planetov, ki omogočajo razvijanje življenja na Zemlji.
 4. Med delavnico uporabite zvok, kadar želite, morda s petjem samoglasnikov, še posebej, kadar se vam pri delu zatakne!
 5. Prosimo za podporo in sodelovanje vseh bitij z različnih planetov, ki zagotavljajo razvoj življenja na Zemlji.
20.10 do 20.25: prva vaja

Zaradi omenjenih kriznih razmer si lahko predstavljamo, da nadaljevanje življenja na Zemlji ne bo potekalo po linearni poti – prej kot nekakšen kvantni preskok na drugo frekvenčno raven. Naslednjo vajo lahko uporabimo za to, da izkusimo in potem tudi utelesimo to novo raven, na kateri vitalni organizem Zemlje že deluje.

 1. Predstavljajte si, da stojite na majhnem koščku tal, ki ni veliko večji od tistega, ki ga pokrivajo vaše noge. Okrog vas se razprostira mrzla voda, za katero se zdi, da vre. Vzemite si čas, da vstopite v ustrezen občutek.
 2. Potem si predstavljajte, da se dvignete 2 do 3 centimetre nad tla. Ostanite tam nekaj časa, da se prilagodite novi frekvenci.
 3. Še vedno » lebdite« in previdno se obrnete, tako da gledate svoj hrbtni prostor. Delajte na zaznavanju kvalitete novega prostora.
 4. Lahko se tudi obrnete za 90 stopinj štirikrat – en zasuk za drugim – tako da pogledate vse štiri kardinalne točke kroga in naberete različne izkušnje novega prostora realnosti.
 5. Nato nekaj časa ostanite v notranjem miru, da si bo vaš celični spomin zapomnil izkušnjo. Telepatsko jo posredujte sobitjem, elementarnim, živalskim ali človeškim.
20.25 do 20.40: druga vaja

Nova večdimenzionalna Zemlja je tako drugačna, da se lahko v novih razmerah izgubimo, če nimamo močne vezi in komunikacijskega kanala, ki nas povezuje z našim osebnim elementarnim bitjem. Človekovo elementarno bitje predstavlja holografski delček (fraktal) zavesti Gaje znotraj vsakega človeka. To bitje od Gaje podeduje znanje, ki je potrebno za to, da postane elementarni mojster in nas lahko vodi skozi izzive prehoda v nov prostor resničnosti.

 1. Navzočnost osebnega elementarnega bitja je osredotočena na os med koncem prsne kosti in srčno mišico. Poiščite svojo vstopno točko v vajo na tej osi.
 2. S svojo imaginacijo se nato premaknite v svoj hrbtni prostoru. Ne da bi se ustavili, se pomikajte naprej dol do kraja, ki je približno 8 centimetrov pod nogami.
 3. Tam je interdimenzionalni portal, skozi katerega morate iti. Lahko si ga predstavljate kot šivankino uho, mandorlo ali svetlo zvezdo.
 4. Po prehodu skozi portal vstopite v svoje telo skozi točko, v kateri ste začeli s tem potovanjem.
 5. Morda vajo lahko nekajkrat ponovite in se spoprijateljite z novim vodnikom – dragocenim vidikom sebe, ki vam pomaga pri hoji na poti utelešenja.
20.40 do 20.50

Vzemite si čas za počitek, da prebavite izkušnjo ali pa nadaljujete z vajo.

Zgornjo vajo lahko uporabimo tudi za reševanje osebnih zdravstvenih težav. Če želite to narediti, morate elementarnemu bitju pokazati mesto težave – morda s pomočjo palca in kazalca, ki se stikata – tako da se nekajkrat dotaknite tega mesta na svojem telesu.

20.50 do 21.05: tema virusa Covid 19 – prvi del

Virusi so najmanjši pripadniki vesolja mikroorganizmov. Varujejo vrata med vzročnim in utelešenim svetom, da bi zagotovili vstop v manifestiran svet samo tistim vzorcem, ki so uglašeni z matrico življenja.

Trije portali, ki vodijo v manifestirani svet, so bili razbiti, da bi se tako omogočila manipulacija manifestiranega življenja na vseh ravneh – kar trenutno doživljamo v našem svetu. Zato se je delo virusov obrnilo in postalo grozljivo za človeško družino. Najprej se lotimo rekonstrukcije hrbteničnega portala (vrata).

 1. Vzpostavite povezavo s svojim osebnim elementarnim bitjem, kot je opisana zgoraj.
 2. Potem pojdite s pozornostjo na zgornji del trtice. Na tem mestu je med vretenci rdeč vodoraven trikotnik, ki služi kot vrata za vstop prvinske (zmajevske) moči v naše telo. Osnova tega trikotnika je prekinjena, zato je mogoča prej omenjena manipulacija.
 3. Za ponovno vzpostavitev tega trikotnika moramo dihati skozenj. Med dihanjem si predstavljajte, da dihate navpično skozi ta trikotnik. Premikajte se z dihom gor in dol med najnižjo čakro pod nogami in najvišjo čakro nad glavo (kolikor lahko dosežete z rokami).
 4. Razširite znanje o prenovljenem hrbteničnem portalu v družini človeštva.
21.05 do 21.20: tema virusa Covid 19 – drugi del

Dvoje drugih narobe uporabljenih interdimenzionalnih vrat med vzročno in utelešeno ravnjo se nahaja v predelu glave. Ena najdemo na zadnji strani glave, kjer je fokus povezave s predniki in zanamci, druga pa so v središču glave. Tam se sposobnost človeških možganov za ustvarjanje vizij zlorablja za nesmiselne in razdiralne domišljijske tvorbe (ki se kasneje manifestirajo).

 1. Predstavljajte si, da imate okrog glave na višini obeh središč vodoraven zlat krog, ki predstavlja matrico življenja.
 2. Tokrat morate dih voditi vodoravno skozi ta dva centra, da se bo njuna resnična funkcija obnovila.
 3. Vdihnite od točke pred čelom, tako da tok diha teče nazaj do točke za lobanjo. Potem izdihnite levo in desno v zlati krog, dokler ne pridete do točke pred čelom. Začne se drugi vdih …
 4. Razširite znanje o prenovljenih portalih glave med ostale v družini ljudi.
21.20 do 21.35: tema Omrežja za življenje (LifeNet)

Mreža za življenje je potrebna, saj katastrofalnih učinkov sedanjih »podnebnih sprememb« in posledične dezorientacije v človeški družini ni mogoče obravnavati le na racionalni ravni – niti ne z duhovno prakso. Poleg je tega potrebno tudi poznavanje geomantičnih sistemov Zemlje, stiki z vzporednimi evolucijami, kot je elementarna evolucija, še posebej pa je nujna precej velika skupina ljudi, ki ima globoko povezavo z Gajo, stvarnico zemeljskega vesolja. Osredotočali se bomo na vprašanje, kako razvijati LifeNet v tej smeri, saj omrežje letos praznuje 20 let svojega delovanja.

 1. Predstavljajte si nas, ki sodelujemo v tej telepatski delavnici, stojimo v krogu okrog materialnega zemeljskega sveta skupaj s svojimi prijatelji in bitji iz različnih kraljestev življenja.
 2. Potem začutite, kako se materialna Zemlja odpira kot roža, in si predstavljajte, da iz Zemlje prihaja cel grozd krogel, nekatere bolj prozorne, druge manj.
 3. Vsaka od njih je dom ene od vzporednih evolucij, ki tvorijo vesolje Zemlje – kar vključuje našo sfero manifestiranega sveta s človeško družino, skupaj z minerali, živalmi in rastlinami.
 4. Kakšno komunikacijo in dejavnosti moramo podpirati ali razvijati, da lahko Omrežje za življenje (Lebensnetz) obvaruje nit življenja, da se ta Nit ne pretrga pod pritiskom današnjih okoliščin?
21.35 Zaključek
 1. Zahvalite se eden drugemu in našim gostom iz vzporednih svetov.
 2. Ostanite povezani z LifeNetom. Če še niste na seznamu, lahko pošljete svoj e-poštni naslov na meditation@lebensnetz-geomantie.de.