Telepatska delavnica omrežja LifeNet bo v nedeljo, 27. decembra od 9. do 10. ure zjutraj, ponovitev pa v sredo, 30. decembra, ob 20. uri.


Leto, ki se bliža koncu, je bilo izredno dramatično, po vsem svetu smo bili prisiljeni v izolacijo in preprečeno nam je bilo dotakniti se in drugemu pogledati v obraz. To telepatsko slavje je zdaj molitev za svobodo.

Delavnica je telepatska in časovno se orientiramo po Soncu. To pomeni, da se delavnica ne glede na to, kje se je udeležite, vedno začne ob navedeni uri po vašem lokalnem času. Program delavnice je na voljo tudi na spletni strani www.lifenet.si.

9.00–9.10 Uglasitev skupine
 1. Bodite prizemljeni v svojem srcu in telesu in začutite navzočnost naše skupine, v kateri so tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki nas podpirajo. Čeprav smo razširjeni po vsem svetu, nas združuje ljubezen do Gaje in občutek skupne odgovornosti za življenje Zemlje.
 2. Potem ustvarimo prostor naše delavnice, sestavljen iz finih okroglih membran, ki nam omogočajo soustvarjanje in zaščito. V svojem srcu začutite ljubezen in hvaležnost, medtem ko izrazite namen, naj te membrane odvračajo protisile, ki bi lahko poskušale preprečiti pot miru in Zemljinega stvarstva.
 3. Predstavljajte si spiralo, ki prihaja iz tal, se obrača v prostoru naše delavnice in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa, v katerem smo brez linearnih omejitev.
 4. Če se vam med delavnico kje zatakne ali se ne morete povezati, lahko blokade presežete s petjem samoglasnikov in drugih zvokov. Vrnite se v krog, ki smo ga ustvarili na začetku, in ne pozabite, da vas podpira naša skupina.
9.10–9.40 Podpora kontinuiteti življenja na Zemlji

Ukrepi, ki so jih očitno programirale in jih še vedno programirajo sile, ki jim je tuje bistvo življenja, so ljudi potisnile na rob tega, da obstajamo kot svobodna in ustvarjalna bitja. Najti moramo pot, ki vodi v smiselno prihodnost, sicer bi se lahko izgubili.

 1. Najprej za pomoč prosimo rastlinski svet.
 2. Bitja, ki odzovejo na našo prošnjo, so angelska bitja rastlinskih vrst, pogosto jim pravimo deve. Predstavljajte si jih za hrbtom, na razdalji, ki jo še lahko dosežete z rokami. Za nekaj ​​časa prisluhnite njihovemu zvoku, ki izvira iz širjav vesolja.
 3. Deve skupaj z zelenim zmajem, ki predstavlja arhetipsko moč rastlinskega kraljestva, pokonci držijo romboidna vrata. Angelska rastlinska bitja držijo zgornji vrh tega portala, zmaj pa njegovo spodnjo konico. Uglasite se prosim s portalom za svojim hrbtom. Potem si predstavljajte, da vstanete, se obrnete in stopite naprej po poti, ki je bila človeški evoluciji prej neznana. (Ko smo se ljudje milijone let utelešali na Zemlji, smo hodili po poti živalskega kraljestva.)
 4. Ko pa gremo po tej novi poti, se znajdemo na robu divjega toka, ki predstavlja sedanjo dobo pandemije. Da ga prečkamo, potrebujemo pomoč. Vendar so delfini, ki bi kot sestrska evolucija radi pomagali človeštvu, postali dehidrirani zaradi ognja prevladujoče in pretirano aktivne racionalnosti človeštva.
 5. Izvesti moramo ritual Gajinega dotika, Solzo milosti, in razliti vodo svojega sočutja, vodo odpuščanja Gaje in vodo božanske milosti po izsušenih delfinih, pa tudi po drugih prizadetih živalih, vključno z mikroorganizmi in submikroskopskimi virusi.
 6. Po končanem ritualu se lahko na hrbtih delfinov jahamo do druge obale, ki ji lahko rečemo »Nova doba evolucije«. Ampak ko prispemo tja, se znajdemo pred temno meglo in ne vidimo poti do Novega. Kje je svetloba, ki bi nam lahko osvetlila pot?
 7. Ta svetloba je komprimirana v naših gostih, preveč materializiranih telesih. Zaprosimo svoje celice in mikroorganizme, naj med sabo vzdržujejo najmanj en centimeter razdalje (!). Delajte na tem, da ustvarite ustrezno sliko.
 8. Zdaj zlata svetloba našega Kristusovega (kozmičnega) bistva, ki je bila prej stisnjena v naših telesih, lahko zasveti v prostore novega leta in naprej. Temna megla se razprši in jasno vidimo pot do miru in svobode, ki nas pelje naprej.
9.40–10.00 Pripravimo se na novo pot

Da bi bili bolj pripravljeni na novo pot, ki se odpira k prihodnosti, moramo svoja subtilna telesa očistiti starih ovir, zaradi katerih ljudje ne moremo iti po tej novi poti. Čiščenje je treba opraviti na treh ravneh. Zavedajte se, da pri tem čiščenju to počnemo kot holografski del človeštva.

 1. Usedite se in si predstavljajte, da same sebe stoječe držite v naročju, tako da glava sega do višine grla. To je vaš prvinski vidik (zmajeva moč). Vzemite si trenutek, da izkusite to moč.
 2. Medtem ko stojite v svojem naročju, si predstavljajte, da stojite goli v posodi, napolnjeni s plodovnico Gaje. Nekajkrat se priklonite, vodo vzemite v roke in si plodovnico v toku zlijte čez telo in skozi telo. Zavejte se občutkov po čiščenju svojega vitalno-energijskega telesa.
 3. Zdaj se dvignite na višino svojega elementarnega srca (spodnja konica prsnice), tako da se glava od znotraj dotika zgornjega loka lobanje. Zdaj stojite v nekaj vode iz srca Gaje, ki jo držite v posodi svojih dlani.
 4. Priklonite se, zajemite vodo, ki izvira iz Gajinega srca, in si jo v toku zlijte po telesu in skozi telo. Kako se počutite po tem, ko ste očistili svoje elementarno telo?
 5. Potem se dvignite še više, tako da držite same sebe na višini obeh ključnic. Zdaj ste precej manjši, ker se vam glava ne dvigne čez obok lobanje.
 6. Nekajkrat se priklonite v tem položaju. Iz vdolbine med ključnicami zajemite vodo božanskega duha, da očistite svoje duhovno telo. Pljusknite si jo čez glavo, da v toku steče skozi bistvo vašega jedra.
 7. Potem vstanite v svojem biološkem telesu in si z ljubeznijo, energijo in močjo vizualizirajte prenovljeno človeštvo, ki se podaja čez prag novega leta in prosi za blagoslove in božansko vodstvo skozi izzive, ki nas čakajo v dvoranah leta 2021.
10.00 Zaključek

Zahvalimo se eden drugemu in vsem bitjem iz različnih kraljestev Zemlje in vesolja, ki so nas spremljala, in razpustimo svoj krog.
Če ste med delavnico ugotovili, da so nekatere vaje pomembne za vas in za življenje, jih vadite še naprej.

Ekipa prevajalcev, Iveta, Urša, Martin, Orit, Sara, Dorian, Kati, Susanne, Leslie, Irina, Dagmar, Kata in drugi, skupaj z organizacijsko ekipo omrežja LifeNet: Jana, Irina, Leslie, Tea, Peter, Theresia, Ying in Marko – vam vsem skupaj pošilja veliko blagoslovov za novo leto z iskrenimi željami, da se bo naše soustvarjanje nadaljevalo leta 2021 in še naprej.

Dodatek: Ritual dotika Gaje – solza milosti
 • V molitveni gesti dvignite roke do svojega srca in pustite, da se kapljica vašega sočutja (povezana z osebo, krajem ali situacijo) spusti v prostor med dlanmi.
 • Priklonite se Zemlji in s svojo domišljijo sezite globoko v kraljestvo Gaje, Matere življenja. Ustvarite posodo z rokami in prosite Gajo za kapljico odpuščanja, povezano s stisko ali žalitvijo, ki je bila storjena določenemu vidiku življenja, kraju ali njegovim bitjem.
 • Vzravnajte in dvignite posodo svojih rok (že vsebuje kapljico vašega sočutja in kapljico odpuščanja Gaje) k nebu in prosite za kapljico božanske milosti.
 • Zdravilna voda se zdaj zbira na homeopatski način. Nesite posodo tako, da v domišljiji zdravilno vodo usmerite k njenemu vnaprej zastavljenemu cilju. Namen vašega srca in pozornosti vaše zavesti skupaj tvorita most, ki zdravilni impulz pelje tja, kjer je to potrebno.
 • Zahvalite se. Po načelu osebne vere in telepatije lahko ta ritual deluje tudi na dolge razdalje.

Navdih za zdravilni ritual solze milosti sem dobil v kapeli črne Madone v Altöttingu na Bavarskem. Kasneje sem dodal sekvenci z osebnim sočutjem in odpuščanjem Gaje. Pogosto ga uporabljamo s skupinami pri delu s kraji, ki potrebujejo zdravljenje.