Pomladna telepatska LifeNet delavnica 2023: Voda je enako življenje 

OBNOVITI CIKLIČNO POČELO SLEDEČ LETNIM ČASOM

Nedelja 19. marca zjutraj ob 9.00, ponovitev v torek 21. marca ob 20.00 

V kolikor še niste del skupine se lahko brezplačno prijavite na iveta.sugarkova@gmail.com nakar vam Iveta pošlje načrt delavnice v ustreznem jeziku, najdete ga tudi na spletni strani VITAAA,

Ciklična delavnica je telepatska. Sledi gibanju Sonca, kar pomeni, da vsakdo začne zjutraj ob 9h (oziroma ob 20h) po lokalnem času.

Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.


UGLASITEV SKUPINE

Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.

Prvi del: začnimo na individualni ravni

 1. Vstopi v svojo notranjo tišino in si predstavljaj, da je za tvojim hrbtom na ravni bokov širna vodna površina – podoba označuje navzočnost Gaje stvarnice Zemlje.
 2. Nenadoma te doseže val plime in voda seže tako visoko, da se začne izlivati v tvoj srčni prostor. Za nekaj trenutkov zadrži vodo tam.
 3. Temu sledi oseka in vodna gladina se spet zniža na raven tvojih bokov. Pri tem odnese s sabo vse kar zavira tvoje sposobnosti ljubečega bitja. V globini oceana se preobrazijo tako, da se vrnejo v obliko svetlobnih delcev.
 4. Večkrat ponovi isto vajo in ugotovi koliko se je spremenila vrednota tvojega srčnega prostora.

Drugi del: Ljubezen v jedru življenjskih ciklov

Čeprav se biološka znanost nebi strinjala lahko trdimo, da so omrežja ljubezni med bitji narave tista, ki življenje hranijo z življenjsko močjo. Za življenjskimi procesi se nahaja vzročna raven, ki se je ne da odkriti z razumskim raziskovanjem niti z orodji logike. V ozadju življenja na Zemlji je omrežje ljubezenskih razmerij utripajočih med svetovi narave, njihovimi elementarnimi bitji in angelskimi varuhi življenja.

 1. Skloni se in si predstavljaj, da zajameš prgišče vode iz jedra Zemlje. Razširi jo okrog sebe na ravni trebuha. Dotikaj se njene površine in občuti njeno kvaliteto. Ni le navadna voda temveč Voda Življenja.
 2. Zavej se, da se dotikaš tistega vodnega telesa, ki med sabo povezuje drevesa v tvoji okolici, živali, gore, tvoje človeške sopotnice in sopotnike…
 3. V trenutku, ko se zaveš vse povezujočega telesa vode, lahko občutiš, da je voda sestavljena iz neštetih vodnih kristalov v stalnem gibanju, od katerih je vsak glasnik ljubezni.
 4. Občuti te glasnike ljubezni med prsti, razlikuj njihove vrednosti.
 5. Potem se zavej, da si ti tudi eno izmed vodnih teles in s svojimi ljubezenskimi vzgibi vstopi v ples ljubezni, ki utripa v vzročnem ozadju življenja.

Tretji del: Gajino vodno telo

Gajino vodno telo imenujemo Atlantida. Nekdaj je bila Atlantida manifestirano (razodeto) telo Zemlje, medtem ko je bila današnja mineralna Zemlja še zarodek v trebuhu Zemlje. Zdaj je položaj drugačen. Mineralno telo je zdaj utelešeno kot materialna Zemlja, vodno telo pa se je umaknilo v notranjost planeta. V okviru Zemljine preobrazbe se vodno telo začenja širiti in pri tem prepoji mineralno telo, pri čemer nastaja nov vidik bodočega telesa Zemlje, kjer ne bo več razlike med življenjem in ljubeznijo. Ko bo mineralno telo dovolj prepojeno s prvinsko vodo Atlantide bodo dani pogoji, da bo Gaja lahko obnovila svojo filosfero – ljubezensko sfero. (Tako kot biosfera ali atmosfera je bila tudi filosfera prvotno del Zemljinega telesa.) Preden pa je kaj takega mogoče, je treba preobraziti hudo slabe spomine in izkušnje Atlantide iz zaključne faze njenega razvoja (splošno znane), ki so na las podobne trenutnim izkušnjam vojne v Ukrajini.

 1. Nesmiselna vojna v Ukrajini je v Zemljini skorji odprla nevarno eterično razpoko. Uporabili jo bomo z dobrim namenom, namreč da bi z njeno pomočjo iz Gajinega vodnega telesa pobrali strup, ki tam leži od časa samo-uničenja atlantske civilizacije.
 2. Povabi elementarne in angelske mojstre/mojstrice preobrazbe, da zasedejo mesta okrog te razpoke. Povabi tudi druga bitja, ki jih imaš rad/a ali jim zaupaš.
 3. Tudi vsi mi smo navzoči in pojemo. Prosimo ustvarjajte ustrezne tone, ki delujejo kot magneti sposobni potegniti strupene kode iz vodnega telesa Gaje, da bi zdrsnili skozi vrata preobrazbe, ki jih vzdržujejo in udejanjajo povabljena bitja. Opazuj proces, da nabereš več izkušenj o umetnosti preobrazbe.
 4. Po tem, ko je faza preobrazbe zaključena, začne čudovito vodno telo Zemlje s prepojitvijo mineralnega telesa, pri čemer se širi visoko v ozračje Zemlje. Pri tem ovlaži telo Zemlje izsušeno s pretirano rabo električnega in kibernetskega ognja.
 5. Vzemi si čas za doživetje čudeža vodnega prostora, ki se oblikuje okrog in znotraj tebe. Je življenje samo!
 6. Med meditacijo se bodo morda pojavile tvoje osebne travme iz dobe Atlantide. Glej na pojav pozitivno in nemudoma stori kaj za njihovo preobrazbo. Lahko uporabiš gib odklopa iz zbirke Dotik Gaje, pokliči vijolične tokove preobrazbe in bitja, njihove mojstrice, ali uporabi tebi znana orodja.

Zaključek: Ples v dežju

S plesnimi ritmi se pomikamo skozi oblake vode nastale med našim delom z namenom utrditi naše prijateljstvo segajoče onkraj zgolj človeških vezi.