20.12.2019 – 20.1.2020

Človeška civilizacija dan za dnem projicira na Zemljo neštete moteče vzorce in pri tem uporablja moč svojih armad, političnih ideologij, razumskega znanja, verskih inštitucij itd. Morda pa so vendarle na planetu ljudje, ki aktivno podpirajo napore Gaje, da bi se izognila zlomu svojih življenjskih sistemov in zemeljskemu vesolju in vsem njegovim bitjem zagotovila bodočnost?

Poti nazaj k nekdanjemu zdravemu planetu ni več. Pot vodi skozi območja temeljne preobrazbe zemeljskega prostora in človeške kulture.

Pripravil sem predlog, kako se da podpreti procese preobrazbe znotraj sebe in znotraj planeta. Predlog je tak, da ga lahko po svoje oblikuješ ali preoblikuješ. Ne vdajmo se. Zavedaj se, da skušamo s predlagano meditacijo Zemljo osvoboditi vzorcev, ki jo zadržujejo na poti, določeni z močjo človeške volje.

 

  • Nekaj trenutkov sedi v miru. Potem si predstavljaj, da se začneš počasi s celim telesom gibati vzvratno. Da bi bila/bil v resonanci s sferičnim telesom Zemlje, se gibaj znotraj milnega mehurčka dovolj velikega za tvoje telo zvito v dve gubi.
  • Namen tvojega gibanja je da počasi prideš v položaj, ko je glava spodaj in pete zgoraj. Lahko pa isti položaj dosežeš tudi, če se »prevračaš« v smeri naprej. (Seveda vsi vemo, da Zemlja rotira skoraj vodoravno, ampak tu gre za gibanje, ki prinaša spremembo.)
  • Ves čas gibanja ostani znotraj sfere milnega mehurčka, da ostajaš v resonanci s planetarnim telesom Zemlje.
  • Ko dosežeš položaj z glavo navzdol in petami zgoraj , se ne ustavi niti za trenutek, temveč nadaljuj rotacijo v smeri navzgor, dokler se ne znajdeš v prvotnem položaju.
  • Opisano rotacijo nekajkrat ponovi. Zavedaj se, da se giblješ skupaj z Zemljo, da bi podprl/a njeno pot sprememb. Med potjo opazuj zvezdno okolje. Uživaj svobodo vesoljnega prostora. Občuti, kako Zemlja čuti, ko se giblje skozi Vesolje.
  • Zdaj, ko si postal/a Zemlja začni z istim gibanjem znotraj svojega srčnega prostora. Občuti, kako se počuti Zemlja, ko se slavnostno giblje skozi vesolje tvoje ljubezni.
  • Vedno se giblji po podobni poti vodeči od severnega tečaja proti južnemu in nazaj do severnega – ali pa v obratni smeri. Medtem, ko se Zemlja vrti znotraj tvojega srčnega prostora veruj, da bo pot preobrazbe uspela.