Pozdravljeni.
Nedavno se je v skupnosti Findhorn na Škotskem zgodil požig, pri katerem je pogorelo svetišče namenjeno meditaciji in hkrati še osrednja stavba skupnosti (Community Center) s kuhinjo, jedilnico in prostori za seminarje. Kot LifeNet smo ponudili pomoč v obliki telepatske delavnice. Delavnica bo v nedeljo 11. julija ob 9.00 – 11.00 in ponovitev v torek 27. julija ob 8h zvečer.

Komuna v Findhornu je bila ustanovljena leta 1962. Usoda je ustanovitelje postavila brez sredstev za preživetje na sipine Atlantskega oceana. S zavestnim sodelovanjem z elementarnimi bitji in devami narave so tam v nekaj letih ustvarili čudovit in ploden vrt. Od tod je okrog sveta izšel navdih k spoznavanju subtilnih bitij narave in sodelovanju z njimi. Ta navdih je bil bistven pri ustanovitvi komune v Šempasu (1971-79). Marko je leta 1971 z družino prvič Findhorn obiskal, nakar sta se obe skupnosti vzporedno razvijali kot partnerici. Po letu 1993 je Marko bodisi z Ajro ali Ano vodil delavnice s krajinskim svetiščem tamkajšnje pokrajine. Od tod vabilo, da v okviru LifeNet in s sodelovanjem skupnosti v Findhornu pripravimo delavnico s tamkajšnjo pokrajino (Morayshire) in s tem pomagamo pri odločitvah, kako naprej.

Nekaj dni prej boste slovenski prevod delavnice našli na naši spletni strani www.vitaaa.net  v angleščini, morda tudi v drugih jezikih, pa na www.lifenet.si.
Veselimo se vašega sodelovanja!