Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi. Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjih mesecih prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XXVIII. DEL – objavljen v četrtek 15. julija 2021

18.12. 2020 Andreino besedilo

Pridi človek –
odloži sence samega sebe
pusti svojo maškarado
tukaj,
pri meni.
Pokaži se mi –
verodostojno in resnično,
drugače se bova izgubila –
izgubila živost najine enosti.
(Gaja)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da sediš v svoji lobanji.
  • Ne da si tako majhen, ampak da je krogla tvoje glave tako velika in ima ravno dovolj prostora, da lahko sediš v njej.
  • Začuti, kako je to, ko te krogla tvoje zavesti popolnoma prežema in obdaja.
  • Potem usmeri pozornost na podplate, ki se v sedečem položaju dotikajo roba krogle tvoje glave in hkrati tudi zemeljske krogle.
  • Občuti podplate kot posrednike bližnjega in ljubečega odnosa med svojo zavestjo in navzočnostjo Gaje.