Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi. Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjih mesecih prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XXVI. DEL – objavljen v četrtek 1. julija 2021

14.12. 2020 Andreino besedilo

Strahovi
so vseprisotni.
Vi ljudje –
dihajte,
izdihajte se iz otrplosti.
V tem otrplem stanju,
vedno znova
nastajajočem iz strahu,
izgubimo
svojo zgradbo,
svojo povezanost.
Ohranjajte usidranost v sebi
in ohranili boste
naš skupen prostor.
(Gaja)

Markova vaja
  • Usedi se in dihaj tako, da svoje dihanje povezuješ z naslednjo imaginacijo.
  • Začnemo v prostoru kolkov. Vdihni iz neskončnosti pred seboj in usmeri tok diha v središče prostora med svojimi kolki. Tam si privošči kratek predah.
  • Potem izdihni v smer neskončnosti za hrbtom.
  • Naredi naslednji vdih iz te neskončnosti za hrbtom in ga pripelji v sredino prostora med kolki. Sledi kratek premor, po katerem izdihneš v smer neskončnosti pred sabo. Zdaj spet vdihneš od tam …
  • Na ta način dihaj nekaj časa, nato pa spremeni smer dihanja iz vodoravne v navpično.
  • Vdihni iz središča Zemlje (Gaja), ustavi se sredi prostora med kolki in izdihni v smer središča galaksije (Sofija).
  • Potem vdihni iz središča Sofije v središče prostora med kolki – naredi majhen premor – in izdihni v smeri Gaje. Zdaj spet vdihni od tam … Tako dihaj še nekaj časa.
  • Svojo pozornost potem usmeri v sredino srca in tam ponovi celoten ritual dihanja v obliki križa.
  • Ko končaš, svojo pozornost usmeri še v sredino lobanje – do točke dejanskega tretjega očesa – in od tam ponovi celoten ritual križnega dihanja.
  • Kakšen je občutek v tebi, ko si povezan z vsemi štirimi smermi vesolja – z neskončnostjo njegovih manifestiranih in vzročnih razsežnosti in z navzočnostjo Gaje in Sofije? Če si kje naletel na oviro pri dihanju, najprej delaj na tem, da jo odpraviš. Dihaj skoznjo.