Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi. Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjih mesecih prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XXIX. DEL – objavljen v četrtek 22. julija 2021

13.12. 2020 Andreino besedilo

Vi ljudje –
zaznajte našo povezanost,
na kateremkoli kraju,
z vsemi čutili.
Doživite in zaživite,
kako ste eno z mano,
v tem času.
Ravno zdaj, v tem času.
v času vsesplošne preobrazbe.
(Gaja)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da se okoli tvojega telesa slovesno vrti moder obroč, v višini srca.
  • Obroč naj potem zdrsne v globino Zemlje, tako daleč, da se nekaj časa vrti okrog žarišča Gaje v središču Zemlje. Prisluhni kvaliteti, ki ob tem nastaja v tebi.
  • Potem prstan prinesi nazaj na raven svojega srca.
  • Zdaj pa si predstavljaj drug modri obroč, kako se suče okrog tega obroča, ampak v nasprotno smer.
  • Okrog drugega obroča se vrti še tretji obroč, spet v nasprotni smeri.
  • Trije obroči se sučejo v nasprotnih smereh in povzročajo močne valove, ki se kot prstani širijo skozi energijsko polje človeštva, s tem pa tvoje soljudi vabijo, naj se povežejo z Gajo, stvarnico Zemlje.