Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi. Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjih mesecih prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XXII. DEL – objavljen v četrtek 3. junija 2021

4. 12. 2020 Andreino besedilo

Ljudje – povezujemo se.
Vaša aktivirana srčna energija postaja vse bolj prisotna.
Gaja jo sprejema, vašo srčno energijo,
in jo okrepi s svojo navzočnostjo,
ki se je ljudje zdaj še bolj zavedamo.
Držite skupaj.
Skupaj ohranjajte živost ustvarjanja kot stvarniki.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da se pretanjena zlata spirala začne razvijati v središču Zemlje. Širi se horizontalno, dokler ni široka kot ekvator.
  • Potem se začne dvigati – v smeri tvojega telesa – še vedno kot spirala. Krči se vse bolj in bolj, dokler ni stisnjena tako tesno, da se lahko dotakne samo tvojih podplatov.
  • Zlata spirala te potem dviga vse višje in višje, do višine tvojega srca.
  • Tu si lahko privoščiš odmor in prisluhneš dialogu med srcem Zemlje in svojim srcem.
  • Potem te zlata spirala pripelje nazaj na tla, kjer se začne širiti, tako da lahko doseže ljudi, ki so ti blizu. Širjenje se še nadaljuje, dokler se ne dotakne vseh ljudi, ki so v srcu pripravljeni vibrirati v sozvočju s srcem Zemlje.

Če želite izbrano vajo brati ali pa prenesti iz spletne strani v pdf obliki lahko to storite na spodnji povezavi: