Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi. Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjih mesecih prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XX. DEL – objavljen v četrtek 19. maja 2021

30. 11. 2020 Andreino besedilo

Ljudje – pustite se spet dotakniti
iz elementarnih prostorov,
sprejmite naše povabilo.
Vrnite se v povezanost,
da jo živite – od zdaj naprej,
v našem novem zavezništvu, ki trenutno nastaja.
(Gaja in njena bitja)

Markova vaja
  • Začuti Sonce tako visoko nad sabo, da ga ne moreš videti.
  • Lahko pa občutiš ljubezen in toplino Sonca. Zato se tajajo vse vezi med celicami in mikrobi v tvojem telesu in v njem tako lahko nastane edinstvena odprtost za preobrazbo.
  • Zdaj nastopi gravitacijska privlačnost Lune. Ta je zmožna premikati oceane s plimo in oseko.
  • Lunina magnetna privlačnost iz tvojega telesa posrka strupe in mrtve medcelične povezave, ki se potem za recikliranje shranijo v Luninih mineralnih plasteh.
  • Zdaj pa nastopi modrost Gaje.
  • Njena elementarna bitja z zlato esenco svoje modrosti zapolnijo izpraznjene mikro prostore v tvojem telesu.
  • Občuti svojo prenovljenost, novo povezanost z Gajo in njenimi bitji.

Če želite izbrano vajo brati ali pa prenesti iz spletne strani v pdf obliki lahko to storite na spodnji povezavi: