Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi. Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjih mesecih prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XV. DEL – objavljen v četrtek 15. aprila 2021

27. 11. 2020 Andreino besedilo

Iz hvaležnosti in ponižnosti
lahko vi ljudje
prepoznate vrednost naše povezanosti
in naša skupna pot preobrazbe
v mirno sožitje v sedanjem trenutku
postane realnost.
Iluzija ločenosti se vse bolj razblinja.
Eno smo –
ljudje, prepoznajte tudi tok tega časa,
»pristnost«
(Gaja)

Markova vaja
  • Zavedi se tega, da imaš v prostoru prsnega koša okno, skozi katerega je mogoče pogledati v eterične prostore vzročnega sveta, kjer bivajo bitja in sile, ki omogočajo življenje na utelešeni ravni.
  • Ampak tvoje okno je umazano, saj je v zadnjih stoletjih le malo ljudi to razumelo in poskrbelo za to, da bi človek lahko pogledal v ljubeč obraz Matere zemeljskega raja skozi to notranje okno.
  • Zdaj se odloči, da boš očistil svoje okno.
  • Predstavljaj si, kako z eno roko delaš krožne gibe v smeri urinega kazalca na sprednji strani svojega okenskega stekla.
  • Potem zamenjaj roki in si predstavljaj, kako s kroženjem v nasprotni smeri urnega kazalca čistiš drugo stan šipe.
  • Zdaj poglej skozi čisto okno in uživaj v obnovljenem odnosu do izvorov življenja.

Če želite izbrano vajo brati ali pa prenesti iz spletne strani v pdf obliki lahko to storite na spodnji povezavi: