Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi. Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjih mesecih prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XI. DEL – objavljen v četrtek 18. marca 2021

23. 11. 2020 Andreino besedilo

Vi ljudje, bodimo eden drugemu na razpolago.
Vse bolj zavestno v sebi ohranjajte
budnost naše povezanosti,
za ta cikel
skupnih sprememb.
(Gaja)

Markova vaja
  • Ljudje smo vajeni živeti samo med ljudmi.
  • Vse ostalo okrog sebe razumemo kot svojo okolico.
  • Ta napačen vzorec, ki nas ločuje od Gajinega življenja, je treba preobraziti.
  • Obrni sliko!
  • Predstavljaj si, da si drevo, trdno zakoreninjeno v zemlji, in da se drevesa v blizu ali daleč okrog tebe začnejo prosto premikati naokrog.
  • Veselo se gibljejo, medtem ko ljudje vsi ukoreninjeni negibno stojijo na mestu.
  • Ni dovolj, da si ta obrat samo vizualiziraš, pojdi v prizor, naj se začne odvijati v tebi, začuti preobrazbo, ki se dogaja znotraj tebe.

Če želite izbrano vajo brati ali pa prenesti iz spletne strani v pdf obliki lahko to storite na spodnji povezavi: