Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


VII. DEL – objavljen v četrtek, 24. februarja 2022

Andreino besedilo – 27. 11.2021

Sij srca
bo presvetlil
oblast teme
in nas spet povezal
v mirno sožitje.
Otresite se strahu,
ki ga gojite drug pred drugim,
vi, svetlobe polna človeška bitja.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si svoje srce kot del novega sistema, ki presega srčno čakro kot del starodavnega sistema sedmih čaker.
  • V sebi poišči pripravljenost za raziskovanje tega novega srčnega sistema, ki je sestavljen iz treh sfer svetlobe in ljubezni.
  • Najprej najdemo sfero elementarnega srca na spodnji konici svoje grodnice. V njej bivata lepota in moč tebe kot nekoga iz Gajinega elementarnega sveta.
  • Potem najdemo drugo sfero ali kroglo, ki ima središče v peti komori tvojega organskega srca. V tej sferi je zakodiran naš osebni arhetip.
  • Potem pa najdemo tretjo sfero, ki je na desni strani prsnega koša. V njej je holografski košček raja – spomin na obdobje, ko smo bili vsi usklajeni z Zemljo in vesoljem. Tretja sfera nas vodi k novi ravni miroljubne skupnosti vseh živih bitij.
  • Zdaj si predstavljaj, da te tri svetlobne sfere plešejo v tvojih prsih in ustvarjajo novo večdimenzionalno srčno središče.
  • Kako se to občuti? Zberi pogum in pokaži svoj novi večdimenzionalni srčni center bitjem v svojem okolju in v svetu.