Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi. Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjih mesecih prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


VII. DEL – objavljen v četrtek 25. februarja 2021

19. 11. 2020 Andreino besedilo

Strahovi,
strahovi in ​​nemir,
negotovost, vse to pravkar prihaja na površje
v vas, ljudeh.
Dovolite si tudi s tem
narediti nekaj svojih korakov k meni – čisto zavestno.
(Gaja)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da sebe gledaš z določene razdalje.
  • Hodi počasi okoli sebe in se opazuj.
  • Z daljave, ko stojiš zunaj sebe, lahko bolje zaznaš tuje plasti, ki so nastale zaradi našega pogosto boleče omejujočega prilagajanja prevladujočim kulturnim vzorcem.
  • Zdaj stopi nazaj vase in pusti, da vse, kar je tuje tvojemu svetu in telesu, steče v tla.
  • Gravitacijska sila Gaje potegne tuje miselne vzorce in čustva skozi očiščevalne membrane, dokler ne najdejo svojega mesta miru v ogromnem telesu Zemlje.

Če želite izbrano vajo brati ali pa prenesti iz spletne strani v pdf obliki lahko to storite na spodnji povezavi: