Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.


Namen tedenskih vaj je zagotoviti možnost globljega povezovanja z lastnim notranjim jazom, z Gajo in njenimi elementarnimi svetovi.

Drug njihov namen je priložnost za tesnejše medsebojno povezovanje kot skupina – vaje bomo izvajali tako, da bomo povezani med seboj, kot smo to delali pri prejšnjih telepatskih delavnicah.

Vsaka tedenska vaja bo sestavljena iz enega ali dveh sporočil Gaje, ki jih je v zadnjem mesecu prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, in pa ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.

(Potreba po telepatski delavnici se lahko pozimi pojavi tudi spontano. V tem primeru bomo poslali vabilo za sodelovanje, tako kot običajno.)

Vsak četrtek bo na spletni strani www.vitaaa.net in www.lifenet.si objavljena nova vaja. Če vam bo težko vajo naložiti s spletne strani, prosim pišite na naslov drustvo.vitaaa@gmail.com in poskrbeli bomo za to, da jo boste vsakič prejeli po e-pošti.


IV. DEL – objavljen v četrtek 28. januarja 2021

11. 12. 2020 Andreino besedilo

Vi ljudje –
Osvobodite se navznoter
v svoje resnično bistvo
in s tem izkusite
moje resnično bistvo.
Poglejte na drugo stran poveznjenih tančic
iz preteklih časov.
Pojdite skoznje –
v nov čas.
Preobrati vsepovsod.
Brez izgub
ni novih možnosti.
Spustite.
(Gaja)

Markova vaja

– Na svoji poti si prišel do zelo ozkega prehoda med dvema skalama.
– Prehod je dolg kot soteska in tako ozek, da ne moreš zdrsniti skozi.
– Vendar se ne pustiš prestrašiti in stopiš noter.
– Ker je prehod ožji od tvojega fizičnega telesa, se ob drsenju skozenj vse tuje plasti odlepijo od tebe.
– Mineralni delci jih eno za drugo pogoltnejo in zaprejo v svoje atomske strukture, kjer bodo po milijonih let dosegle svojo preobrazbo.
– Na koncu ozke soteske se zahvališ bitjem iz sveta mineralov za darilo te razbremenitve. Pojdi naprej po svoji poti in svoje navzočnosti ne umaži več s strahom, tujimi mislimi in odtujevanjem od samega sebe.


Če želite izbrano vajo brati ali pa prenesti iz spletne strani v pdf obliki lahko to storite na spodnji povezavi: