Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XVIII. DEL – objavljen v četrtek, 9. decembra 2021

28.3. 2021 Andreino besedilo

Človeška bitja –
žareča bitja, kakršna ste.
prepoznajte svoj ustvarjalni potencial.
in ga razvijajte, da zacveti,
da podprete kolektivni
proces preobrazbe
s svojimi talenti in sposobnostmi.
Gaja potrebuje to pomoč.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da stojiš do kolen v zemlji, v izjemno suhi pokrajini z razpokami vse naokrog.
  • Razpoke se zrcalijo in odražajo po vsem tvojem telesu in v njem. Skloni se k zemlji, malo pokrči kolena, da se ji bolj približaš.
  • Z rokami se dotakni tal, glavo pa imej sklonjeno kot izraz ponižnosti.
  • V tem trenutku se razpoke v tvojem telesu in v zemlji napolnijo z zlato svetlobno energijo.
  • Občuti proces zdravljenja v svojem telesu in telesu Zemlje, ki se zrcalita drug v drugem.