Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XVII. DEL – objavljen v četrtek, 2. decembra 2021

9.1. 2021 Andreino besedilo

Ljudje, ali dopustite
svojemu srcu,
da razvije sebi lastno ustvarjalnost?
Gaja vam bo hvaležna, če boste to storili.
Bodite zelo pozorni.
Tam – v vašem srcu
vam govori Gaja
na mnogotere načine.
To je vedno počela.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da skupaj s celo množico ljudi lebdiš v čustvenem smogu (kot se pogosto pojavlja) v moderni urbanizirani pokrajini.
  • Občutek je, kot da bi se utapljali pod gladino jezera. Skoraj nemogoče je dihati.
  • Potem se iz središča Zemlje zasliši močen klic Gaje: »Prebudi se!«
  • Njen klic se v valovih širi skozi čustveni smog.
  • Valovi Gajinega klica te potiskajo k površini »jezera«, tako da se pojaviš v prostoru čudovite pokrajine.
  • Zdaj napolniš pljuča in začutiš veselje, ker živiš.