Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XVI. DEL – objavljen v četrtek 25. novembra 2021

30.1. 2021 Andreino besedilo

Vi ljudje
iz svojega notranjega miru
lahko naredite toliko
za mir okoli sebe.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da sediš v odprtem gobcu strašnega zmaja. Njegova usta se lahko vsak trenutek zaprejo in že te ne bo več.
  • Ni se ti treba bati! Spusti se do svoje čakre pod stopali, v svojo ukoreninjenost v Gaji, in prinesi to vibracijo miru v celotno telo.
  • Pozorno prisluhni svoji notranjosti. Če čutiš, da je v tvojem telesu kakšen predel, ki ni miren, tja vnesi mir in ravnovesje. Pri tem se še posebej zavedaj svojega elementarnega srca na konici grodnice.
  • Potem se ozreš naokrog in ugotoviš, da v ustih istega zmaja meditirajo tudi drugi.
  • Celotna pokrajina z drevesi, živalmi in človeškimi bivališči je v ustih tega istega zmaja.
  • Ta »strašni« zmaj predstavlja prvobitne moči Gaje, ki zaobjemajo in vzdržujejo vse obstoječe sfere sveta.