Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XIX. DEL – objavljen v četrtek, 16. decembra 2021

17.1. 2021 Andreino besedilo

Človek –
zaupaj duhovnemu svetu.
Prosi za nasvet.
V tem poišči skupno pot,
da se obnoviš.
Staro ni več pomembno.
Išči, najdi in ohranjaj
stik z duhovnim svetom. Zahvaljujem se ti.
Spremljani boste.
Zaupajte se.
Notranji dialogi se bodo izkazali za koristne
pri korakih, ki so potrebni v zunanjem svetu.
Naj bom vaš spremljevalec.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da te obdaja tako gost oblak megle, da izgubiš orientacijo.
  • Prepleti prste rok, tako da si pripraviš stopničko.
  • Zdaj si predstavljaj, da stojiš na tej ozki stopnički in se oziraš naokrog. Še vedno ne vidiš dovolj, da bi se lahko orientiral.
  • Stopiti moraš višje. Postavi se na svoja ramena.
  • Stojiš na višini angelskega sveta. Poglej okoli sebe, da dobiš občutek za sfero angelskega sveta. Na tej ravni ni smoga.
  • Zberi pogum in naredi nekaj korakov v sfero angelskega sveta, da dobiš vpogled v ta svet, ki nas varuje in navdihuje na poti naše inkarnacije.
  • Na koncu stopiš po istih korakih dol, da se spet prizemljiš.