Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XIII. DEL – objavljen v četrtek 4. novembra 2021

26.1. 2021 Andreino besedilo

Ljudje,
vse težje postaja
v sedanjem procesu sprememb
vstopati v duhovne prostore.
Zavedajte se tega:
drug drugega potrebujete kot sopotniki.
Bodite pogumni
in iščite skupne poti.
Bodite drug drugemu sopotniki.
(Mihael)

Markova vaja
  • Začuti svojo navzočnost v lastnem srčnem središču.
  • Predstavljaj si, da od tam hodiš do svoje srčne mišice.
  • Ko prispeš do nje, potrkaj na njena vrata.
  • Vstopiš in ugotoviš, da ima poleg štirih komor, ki jih potrebuje za pravilno delovanje, še peto komoro.
  • Pojdi po stopnicah do te pete kamre. Odpreš vrata in v njej nekaj časa sediš v tišini.
  • Zavedaj se tega, da, tudi kadar so vse druge poti do duhovnega sveta zaprte, tu vedno najdeš ključ, s katerim jih lahko dosežeš.
  • Poskusi zdaj!