Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


X. DEL – objavljen v četrtek 14. oktobra 2021

19.1. 2021 Andreino besedilo

Človek,
ostani v stiku.
Ostani navzoč v duhovnem prostoru,
naj te nič ne vleče stran.
Ta nevarnost je trenutno velika.
S pomočjo Gaje,
s pomočjo svoje povezanosti z Gajo
poišči možnosti, ki jih imaš
za ohranjanje povezanosti
z duhovnim prostorom.
Ne dopusti, da bi te kaj odvrnilo
od naše skupne poti.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da se utapljaš v močvirju. V zadnjem trenutku se pojavi roka. Brez oklevanja jo zgrabiš in se rešiš.
  • Zdaj poskusi začutiti, kje v telesu prebiva moč, ki te v šibkih trenutkih vleče navzdol.
  • Potem pa poskusi začutiti, kje v tvojem zemeljskem ali kozmičnem okolju obstaja moč, ki preprečuje to, da bi te potegnilo v dramatične situacije.
  • Prepoznajte to bitje ali bitja, ki ti pomagajo, in se poveži z njimi, da jih lahko pokličeš na pomoč, kadar jih potrebuješ.