Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


VIII. DEL – objavljen v četrtek 30. septembra 2021

15.1. 2021 Andreino besedilo

Ljudje,
je napočil ta čas,
prebujanje v vaše duhovne sposobnosti
je dragoceno.
za proces preobrazbe Gaje
in njenih bitij, pa tudi za vaše prostore.
Navznoter se uglasite s tem svojemu bistvu lastnim prebujanjem
in izkoristite svoje možnosti.
Vsak zase in
v vaših skupnostih.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da gledaš skozi okno. Preseneti te, ko zagledaš ogromen mirujoč vulkan.
  • Trenutek kasneje skozi isto okno vidiš, kako okrog tega velikega vulkana nastajajo številni majhni aktivni vulkani, ki so začeli bruhati.
  • Speči vulkan predstavlja Gajino brzdanje, da ne bi tako kot v preteklih stoletjih sprožila nebrzdanih kataklizmičnih sprememb na planetu.
  • Predstavljaj te vse številnejše majhne vulkane kot nov način uvajanja sprememb, ki postaja mogoč s sodelovanjem posameznikov in skupin ljudi, ki skupaj z Gajo omogočajo relativno mirne spremembe.
  • Občuti tak majhen vulkan tudi v sebi. Kje v tvojem telesu je?
  • Kakšna je kvaliteta, ki jo tvoj bruhajoč vulkan prispeva k uspešni preobrazbi Zemlje in človeštva?