Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


V. DEL – objavljen v četrtek 9. septembra 2021

10.1. 2021 Andreino besedilo

Vi ljudje,
pretreseni boste,
vedno znova in znova
zaradi dogodkov v zunanjem svetu.
Sami prekinite iztrganost,
ki se pri tem dogaja;
»s svojo notranjo potjo«.
Namenoma in aktivno ohranjajte
duhovne prostore
Gaje in njenih bitij.
(Mihael)

Markova vaja
  • Človeka lahko primerjamo z retorto, ki jo alkimisti uporabljajo pri svojih postopkih očiščevanja.
  • Voda v retorti je bolj ali manj onesnažena, saj vsebuje vtise preteklih odstopanj od tvoje osebne življenjske poti.
  • Predstavljaj si, da vodo svoje poti v retorti držiš nad plamenom navdiha, ki ga napajajo Gaja in njeni elementarni pomočniki.
  • Ko se segreva, voda življenja hlapi in v destilacijsko posodo prikaplja kot čista voda – brez kakršnihkoli odstopanj.
  • Vzemi si dovolj časa, da začutiš ta proces čiščenja v sebi.
  • Potem vzemi posodo s čisto vodo, jo dvigni visoko nad Zemljo in kapljice destilirane vode razlij po krajih na tem svetu, ki potrebujejo zdravljenje.