Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


IX. DEL – objavljen v četrtek 7. oktobra 2021

18.1. 2021 Andreino besedilo

Človek,
ko si podariš
trenutek miru,
kljub vsemu vrvežu okrog tebe
in s tem tudi v tebi,
boš zagledal pot novih možnosti.
Spremstvo dobiš,
takoj ko s svojo vedro spokojnostjo
stopiš v duhovni prostor.
(Mihael)

Markova vaja
  • Hodim po svoji običajni duhovni poti in pridem do izziva, za katerega se zdi, da ga je nemogoče obvladati. Občutek je, kot bi stal iz oči v oči s strmo goro, na katero se je nemogoče povzpeti. Obupan sem.
  • Potem se me dotakne navdih, da pogledam v drugo smer, in presenečen ugotovim, da ni nobene ovire. Pot pred mano je prosta!
  • Vzemi si čas, da začutiš svojo svobodnost in mirnost.