Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


III. DEL – objavljen v četrtek 26. avgusta 2021

7.1. 2021 Andreino besedilo

Človek, podaj
roko Gaji, njenim bitjem
in svojim soljudem.
Nova pot je pot povezanosti.
Ustvarja se v duhovnem prostoru,
v katerega si vi, ljudje današnjega časa,
upate vstopiti, v tem času.
Ta čas je darilo Gaje.
Stegni roko, človek,
in ga hvaležno sprejmi.
Drži to darilo,
varuj ga
zaščiti ga.
(Mihael)

Markova vaja
  • Predstavljaj si, da sediš na Zemljini krogli, ki je videti, kot da bila gledana s satelita.
  • Začuti, kako se Zemljina krogla pod tvojimi nogami pomika sem in tja in išče pravi položaj usklajenosti s sedanjim kozmičnim trenutkom.
  • Ko krogla pride v pravi položaj, opaziš manjšo kroglo v prostoru svojega srca, ki prav tako išče svoj pravi položaj. To je tvoj notranji kompas.
  • Potem ko se tvoj notranji kompas pravilno poravna, si predstavljaj, da dobiš dve krili – kot metulj.
  • Mahaj s krili, dokler se ne uglasiš s kozmično matrico sedanjega trenutka v procesu univerzalne preobrazbe.