Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


II. DEL – objavljen v četrtek 19. avgusta 2021

6.1. 2021 Andreino besedilo

Duhovna bitja v človeških telesih,
preobrazba se je pričela,
v teh časih vstanite
v sebi, da zaživite
tisti
svoj notranji dar srčnega mišljenja.
Dopustite si, da se vam um nahrani
iz vašega srca.
Gaja se vam podarja in spremlja vašo preobrazbo.
Pogumno hodite po novi poti in zapustite stare steze.
Zaupajte v neznano novo
s hvaležnim pogledom na staro, ki je minilo.
(Mihael)

Markova vaja
  • Za trenutek sedi v miru.
  • Potem si predstavljaj, kako tvoja glava stopa naprej, da pride v stik s matrico človeka v prihodnosti. Kako se to občuti?
  • Ko se tvoja glava vrne na svoje mesto, ti začne srce hoditi nazaj, da bi se tam povezalo z modrostjo, ki se je nabrala v tisočletjih človeškega razvoja. Kako se občuti to?
  • Ko se srce spet postavi nazaj na svoje mesto, začne tvoja glava hoditi nazaj, da se poveže z modrostjo, ki se je nabrala v tisočletjih človeškega razvoja. Kako se to občuti?
  • Ko se ti glava vrne na prvotno mesto, tvoje srce stopa naprej, da se poveže s prihodnjo matrico človeka. Kakšen je ta občutek?
  • Ko se ti srce vrne na svoje mesto, se zavedi navpične poravnanosti lobanjske votline s prsno votlino in trebušno votlino.
  • Začuti, kako so možgani zakoreninjeni v tvojem srcu, srce pa v trebušni votlini. Kako se to občuti?