UVOD V ŠOLO USTVARJALNEGA SOBIVANJA Z ZEMLJO IN NJENIMI BITJI

Vabimo vas, da se nam pridružite na seminarju v čarobnem svetu ob Kolpi, ki je namenjen tistim, ki se želite vključiti v Šolo ustvarjalnega sobivanja z Zemljo in njenimi bitji, ter tudi drugim, ki bi radi poglobili svoj odnos z Zemljo in njenimi bitji.

Seminar obsega večrazsežnostno dojemanje narave in njenih bitij na različnih krajih ob Kolpi ter večere z Markovimi predavanji/pogovori o različnih temah. Poudarek bo na učenju zaznave in komunikaciji z bitji narave. Prvi del seminarja vodi Marko Pogačnik, zadnji del pa njegovi sodelavci v šoli Ivana Petan, Maša Kovač in Gregor Matos.

Seminar bo potekal med 3. in 8. avgustom 2021. Gostila nas bo Ljuba v na novo prenovljeni Velikanovi hiši v kraju Fara, poskrbljeno je za vegetarijansko hrano (zajtrk, kosilo in večerja).

Prispevek za seminar je 150 eur.
Cena polnega penziona je 40 eur/dan, za pet dni 200 eur. Izposoja posteljnine in brisač je 7 eur, lahko jih tudi prinesete s seboj.

Skupina je omejena na 25 udeleženk in udeležencev. Prednost imajo tisti, ki se bodo vključili v šolo, je pa nekaj mest na voljo tudi za druge udeležence. Prijave sprejemamo na naslov Društvo VITAAA, Streliška 12, 1000 Ljubljana in na elektronski naslov drustvo.vitaaa@gmail.com.

Rok za prijave je 15. julij 2021. V prijavi napišite, če se boste vključili tudi v šolo. Poleg tega bomo upoštevali tudi vrstni red prijav.

Veselimo se sodelovanja!
Marko Pogačnik, Maša Kovač, Ivana Petan in Gregor Matos