20. 2. – 20. 3. 2018

V teku sodobne preobrazbe Zemlje se moč življenja postopoma umika v globlje plasti življenjskega okolja. Predstavljaj si, da se zdaj njen večji del pretaka približno 2 do 3 metre pod površino Zemlje – kar dejansko pomeni bliže njenemu jedru. S tem ni mišljeno neko objektivno dejstvo, temveč izjavo jemlji kot oporo za svoj občutek.

Predlagam, da se v mesecu pred nami posvetimo uglaševanju s tem globljim pretokom ali omrežjem življenjske moči. Moj predlog je takle:

• Predstavljaj si, da te gravitacija Gajine ljubezni potegne do omenjene globine Zemlje, ampak ne misliti, da si se znašla v oklepu materije.
• Namesto tega si se znašla v vodni pokrajini prepojeni z vodnimi tokovi, ki tečejo okrog in skozi tebe. Sestavljeni so iz bilijonov drobnih elementarnih bitij podobnih vodnim kapljicam ali mikroorganizmom – povsem čistim, srečnim in polnim življenjskosti. Občuti kako doživljaš njihovo navzočnost znotraj in okrog sebe.
• Potem, ko si zbrala izkušnje nove vsebnosti omrežja življenja, se dvigni nazaj na zdajšnjo raven bivanja. Ostani povezana/povezan z doživetim tokom življenja, ko se dvigaš nazaj na zdajšnjo raven. Predstavljaj si in občuti, da pri tem ostane vsaka celica in vsak mikroorganizem tvojega telesa z drobno nitko povezan z močjo življenja, ki se pretaka spodaj. Nekaj časa ostani tako povezana in nato vrednoto in moč te povezave podeli s svojim ožjim in širšim okoljem in njegovimi bitji.