Kako se ustvarjalno srečati s podnebnimi spremembami

Zemlja, kot jo poznamo, izginja. Zemlja nujno potrebuje pomoč! Knjigo Ples zemljine preobrazbe moramo čim prej spraviti med ljudi, nam je sporočil Marko Pogačnik.

Znašli smo se sredi kaotičnega vrtinca pri katerem se navajeni svet podira – tako znotraj kot zunaj nas – hkrati pa Zemlja in Vesolje ponujata možnost stvarjenja drugačnega svetovnega prostora, ki niha v znamenju medsebojnosti, miru in komaj predstavljivih ustvarjalnih možnosti.

Namen knjige je pomagati človeku da v tem vedno močnejšem vrtincu sprememb najde svojo pot na ozemljen in ustvarjalen način. Avtor pripoveduje o svojih izkušnjah večrazsežnostnega sveta, o svojih sanjah povezanih s posameznimi vidiki osebne in planetarne preobrazbe ter ponudi orodja, ki omogočajo mirno a ustvarjalno soočanje s spremembami znotraj in okrog nas.

Kje začeti in kaj storiti za lažji prehod skozi trenutno turbulentno obdobje – v prvi vrsti znotraj sebe, pa tudi navzven?

Knjiga Ples Zemljine preobrazbe ponuja različne možnosti, rituale in vaje za uglasitev svoje navzočnosti z novo Zemljo.

Naravnih katastrof ter ponavljajočih se političnih in ekonomskih kriz, do katerih prihaja v zadnjih dveh desetletjih, ni mogoče rešiti z enakimi sredstvi, ki so do njih privedla. Znašli smo se na pragu zgodovinskih, še nikoli videnih sprememb Zemlje, njenih pokrajin in bitij.

Na eni strani smo priče propadanju naravnih okolij, na drugi strani pa je mogoče zaznati novo vrsto strukture prostora, ki se pojavlja na subtilnih ravneh obstoja. Sočasen razkroj družbene in politične varnosti nas vse poziva k spremembi prevladujočega odnosa do narave, do Zemlje in do naše lastne biti.

Ne odlašajmo! Izkoristimo priložnost trenutka in uglasimo svojo navzočnost z novo Zemljo.

Knjigo se da naročiti pri založbi Primus na številko 07 496 55 05, na info@primus.si  ali poiskati v knjigarni na www.primus.si.