Maša Kovač in Gregor Matos vabiva na delavnico Spoznavanje prostora in klesanje, ki bo v Velem Ižu na otoku Iž med 13. in 20. avgustom. Na delavnici se bomo poleg občutenja krajev učili risati kozmogram in ga tudi izklesati v kamen. Na Ižu so že pred tem vsako leto potekale geomantske delavnice (lani je zaradi korone nismo imeli), tam smo z Markom tudi postavili geopunkturni krog. Cena delavnice za cel teden je 150 eur.

Iz hotela Korinjak, v okolici katerega bo potekala delavnica, so nama ta vikend sporočili, da se bodo cene nastanitve v hotelu ali kampu (kamp je zraven hotela) z majem povečale. Vendar bodo cene ostale enake (nižje) za tiste, ki se bodo prijavili pred 1. majem. Oba cenika s starimi in novimi cenami sta v prilogi. Cena namestitve vsebuje nočitev, samopostrežna zajtrk in večerjo ter nekaj dodatnih vključenih aktivnosti. Hrana je vegetarijanska/veganska, zelo veliko je na izbiro.
Druga možnost je, da ste nastanjeni izven hotela (npr. v kraju Veli Iž) in od tam hodite na delavnico. V tem primeru je na zahtevo hotela cena tedenske delavnice 200 eur (za zunanje udeležence delavnice zahtevajo višjo ceno).

Prijave: reception@korinjak.com; tel.: +385 95/ 372 00 24
Informacije na: www.korinjak.com

Če imate kakršnokoli vprašanje, naju kontaktirajte na masa.kovac@gmail.com ali gregor.matos@gmail.com.

Vse dobro, Maša in Gregor

Več informacij najdete v spodnjih letakih.