Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XXIX. DEL – objavljen v četrtek, 28. julija 2022

Vi ljudje,
razvijajte se
s svojimi darovi,
odkrivajte svoje sposobnosti
in jih podarjajte drug drugemu.
Ponudite jih še meni –
naj skupaj ozdravimo.
(Gaja)

Markova vaja
  1. Usmeri pozornost na svoja stopala in na to, kaj začutiš pod podplati. V tem življenju moraš hoditi po določenih poteh. Občuti njihovo kvaliteto.
  2. Potem se posveti rokam. Na tvojih dlaneh so zapisani darovi ustvarjalnosti, ki jih prinašaš v to življenje. Občuti njihovo kvaliteto.
  3. Zdaj posveti pozornost točki nad glavo, ki je najvišje kolikor lahko sežeš z rokami. Tu so zapisani potenciali tvoje duhovne rasti. Občuti njihovo kvaliteto.
  4. Zdaj pa si predstavljaj, kako svetlobo svojih darov posreduješ okolici, svojim ljubljenim prijateljem, družini in Gaji.