MIR UKRAJINI, MIR RUSIJI, MIR SVETU

MIR UKRAJINI, MIR RUSIJI, MIR SVETU

Naše omrežje za življenje LifeNet predlaga telepatske imaginacije/vaje. Najbolje, da se izvajajo enkrat v času 24 ur vsak dan dokler nevarnost ne mine. Lahko vsakič izberete vajo, ki po vašem občutku odgovarja trenutku. Predlagane vaje najdete tu na naši spletni strani www.vitaaa.net. V različnih jezikih pa na www.lifenet.si

Vaja 1 

 1. Ljudje dobre volje se odpravimo na široke planjave na vzhodu Evrope z namenom narediti obsežen krog okrog Ukrajine, Belorusije in Rusije. 
 1. Ustvarimo odprt prostor in povabimo prednike teh narodov iz duhovnega sveta, da se nam pridružijo, pa angelska bitja, ki varujejo pravzorce teh treh narodov in mogočna bitja iz elementarnih kraljestev, da se spustijo med nas in se vseh vpletenih v vojno dotaknejo z navdihom božanske milosti in miru iz srca Zemlje. 

Vaja 2 

 1. Predstavljaj si, da je tvoj srčni prostor kot oblak vsebujoč ogromne količine vode. 
 1. Naj voda iz srca dežuje na Ukrajino in pogasi nevarni ogenj vojskovanja. 

Vaja 3 

Zahodna meja Ukrajine poteka deloma po zmajevi hrbtenici Evrope, ki se začne s Pireneji, nadaljuje z lokom Alp, potem preskoči na Karpate in se nazadnje izteče v Črnem Morju. Karpati so območje, kjer je Ukrajina povezana z mineralnim zmajem Evrope. 

 1. Velika planjava Ukrajine, Belorusije in Rusije je dom ženskega vidika prvinskih (zmajevih) sil Evrope. Podobno beli kači je slednja zvita v podzemlju imenovanih dežel. 
 1. Bela kača je simbol zmajevih sil sočutja, ljubezni in modrosti. 
 1. Predstavljaj si, da ima beli zmaj dihalne odprtine razporejene po teh vzhodnih deželah. 
 1. Zdaj začenja beli zmaj dihati. Množica svetlobnih krogel se dviga iz njegovih dihalnih odprtin. Prostor vzhodne Evrope zapolnijo z informacijo sočutja, ljubezni in modrosti. 

Vaja 4 

Ukrajino, Belorusijo in Rusijo naseljujejo slovanski narodi. »Slovan« pride od »slovo«, kar pomeni »beseda«.Slovanski narodi so varuhi ustvarjalne moči besede. Sledeče resonance na svojem telesu lahko uporabimo za podporo miru med slovanskimi narodi – tako tistih na vzhodni strani Karpatov kakor nas na južni strani Alp. 

 1. Občuti belo zmajevko zvito na območju pleksusa (med trebuhom in prsnim košem) v vodoraven klobčič. 
 1. Občuti njeno resonanco na ravni svojega jezika in ušes (sposobnosti govora in poslušanja). 
 1. Prenesi to resonanco na Ukrajino in drugim slovanskega rodu po svetu, da se spomnijo svoje prave identitete. 
 1. Lahko še zapoješ (oblikuješ glasove glede na svojo intuicijo), da podpreš duhovne razsežnosti Ukrajine, Belorusije in Rusije. 

Vaja 5 

Nad Ukrajino lahko uporabiš tudi ritual dotika Gaje »Solza milosti« 

 1. Dvigni roki v molilni gesti pred srce in kani mednje kapljo svojega sočutja za kraj, bitje ali okoliščino, kateri je ritual namenjen. 
 1. Potem se nagni k Zemlji in sezi globoko v kraljestvo Gaje, matere življenja. Oblikuj z rokama posodo in prosi Gajo za kapljo odpuščanja za nesrečo ali žalitev, ki se je pripetila kraju ali določenemu bitju.  
 1. Zravnaj se in dvigni k nebu posodo, v kateri sta že kaplja tvojega sočutja in kaplja odpuščanja Gaje. Prosi Sofijo, naj vanjo kane kapljo svoje milosti. 
 1. Tako si sestavila zdravilno solzo. Počasi razpri roki in solzo razlij po kraju ali deželi v stiski, z njo oblij človeka, potrebnega pomoči, ali neko drugo bitje, kateremu je ritual namenjen. Kapljo usmerjaj na ta kraj ali k temu bitju s pomočjo svoje vizije in svoje sočustvujoče navzočnosti.  
 1. Ritual temelji na zaupanju Božanstvu in telepatiji in deluje tudi na velike razdalje. Zahvali se.