Ko se je leto 2020 prevesilo v 2021, se je spremenil vir sporočil, ki jih je prejemala Andrea Rosslan-Brandt. Namesto sporočil Gaje je Andrea začela prejemati sporočila Mihaela. Mihaela si lahko predstavljamo kot kozmičnega posameznika, ki je v najnovejši fazi človeškega razvoja prevzel nalogo posrednika med človeštvom in Gajo, ustvarjalko Zemljinih grozdov svetov. Vaje še naprej sestavlja Marko Pogačnik.

Da bi okrepili našo skupnost in močneje povezovali človeštvo z Gajo, predlagamo, da tedenske vaje izvajamo štirikrat na teden ob 20.30. Prosim izberite štiri dni, ki vam najbolj ustrezajo in bodite pri tem vsakič pozorni na to, da ustvarite naš skupni prostor in našo časovno sfero.

Vsaka tedenska vaja je sestavljena iz sporočil, ki jih je prejela Andrea Rosslan-Brandt, članica skupine geomantov iz Porurja v Nemčiji, ter ustrezne vaje z imaginacijo, ki jo je Marko Pogačnik iz Slovenije ustvaril kot odziv na to sporočilo.


XXI. DEL – objavljen v četrtek, 30. decembra 2021

3.1. 2021 Andreino besedilo

Človek – živi svojo vlogo posrednika
med nebom in zemljo,
v povezavi z Gajo, za Gajo –
mater vseh bitij.
To živi ne glede na to, kje se si,
s kom si
in kaj počneš.
Sprejmi del, ki ti pripada.
Zavedi se –
Kristusa v sebi.
(Mihael)

Markova vaja
  • Vajo lahko izvajaš stoje ali sede.
  • Predstavljaj si, da iz globin Gaje prihajata dve verigi vrtincev čiste vode. Vzpenjata se ti po nogah, dokler ne dosežeta tvoje trtice. Tam se križata in se nadaljujeta vsaka na drugo stran telesa.
  • Veriga vrtincev, ki se vzpenja po desni nogi, tako teče naprej po levi strani telesa.
  • Ko oba vrtinca čiste vode prispeta do ključnic, se združita v grlu.
  • V tvojem grlu se razpršita v nešteto vodnih kapljic.
  • Vsaka kapljica nosi v svet sporočilo o tem, kako je napočil čas, da ljudje postanemo to, kar v resnici smo.
  • Vajo nekajkrat ponovi.